Magazin > Horoskop in Numerologija
1609 ogledov

Vroči horoskop za teden od 7. 1. do 13. 1. 2019

astrologija, horoskopi
Kaj vas čaka v ljubezni?

OVEN
V tem tednu boste čutili erotični naboj, kot ga že dolgo niste. Parter vam bo želel ustreči, toda zdelo se bo, da nikakor ne more potešiti vaše goreče želje. Najboljši dan, v katerem boste zares potešeni, bo petek. Stresa in napora se boste otresli med rjuhami, zato pričakujte v zraku veliko ljubezni. Samski pa boste žal ostali nepotešeni.

Ljubezen: 4
Seks: 3

BIK
V tem tednu se boste zbližali s svojim partnerjem ali simpatijo. Med vama bo vladala posebna energija, ki pa bo polna seksualnega naboja. Zdelo se vam bo, da je vaše telo ponovno oživelo, prav tako pa boste potešili svojo dušo z veliko ljubezni. Vezani lahko pričakujete največ strasti v četrtek, ko bodo zvezde svetile na vašo pot. Pričakujte zelo vročo noč.

Ljubezen: 6
Seks: 6

DVOJČKA
Na začetku tedna boste čutili, kako zelo blizu sta si s partnerjem, nato pa se bosta morda malce oddaljila. Skušajte čim dlje obdržati to posebno vez in ne dopustite, da bi se zapletla v spor po nepotrebnem. V tem tednu bosta čutila najbolj gorečo željo po spolnosti v torek. Dan bo za vaju čudovit in skupaj se bosta predajala užitkom.

Ljubezen: 3
Seks: 4

RAK
Na začetku tedna boste rahlo zadržani. Čutili boste, da niste dovolj samozavestni. Samozavesti vam bo primanjkovalo predvsem v postelji, saj se boste obremenjevali zaradi malenkosti. Sprejmite svoje telo takšno, kot je. Videli boste, da se lahko svobodno predajate užitkom in partnerju. Ne pozabite, da vas bo najbližja oseba videla tako, kot vi vidite sami sebe.

Ljubezen: 3
Seks: 2

LEV
Ponovno boste na vrhuncu s spolno močjo. Zvezde bodo na vaši strani, zato boste ponovno zaživeli tako, kot se spodobi. Ne glede na starost boste hrepeneli po svojemu partnerju vsak dan, celo večkrat na dan. V mislih se vam bodo porajale zanimive ideje o tem, kako popestriti spolno življenje. Pričakujte ogromno užitkov v postelji.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
V naslednjih dneh boste v sebi čutili čustveno praznino. Čutili boste, da vas partner daje na stranski tir in da do vas ne čuti poželenja. Morda bo samo preobremenjen z delom, zato se mu skušajte približati na poseben način. Oblecite se zapeljivo in ga očarajte. Uporabite svoje čare in videli boste, da se vam zagotovo ne bo upiral.

Ljubezen: 2
Seks: 3

TEHTNICA
Samski morda ne boste seksualno potešeni vedno, ko si boste vi to želeli, toda pričakujte zelo pestro spolno življenje. V naslednjih dneh boste vezani svojemu partnerju izkazovali pozornost in naklonjenost. Delovali boste zelo čutno, saj se boste ljubili z osebo, ki jo imate zares radi. Predajte se tem občutkom in cenite čas in trenutke, ki so namenjeni le vama. Izkoristite jih.

Ljubezen: 5
Seks: 4

ŠKORPIJON
V tem tednu boste nihali v razpoloženju in s tem tudi v poželenju. Zagotovo lahko pričakujte dneve, ko bo vaš libido zelo visok in dneve, ko si boste želeli le bližine. Zaupajte partnerju, kako se počutite, saj vas ta ne bo razumel. Najboljši dan za spolnost bo zagotovo sobota. Partnerja boste presenetili z romantičnim vzdušjem. Samski spodbudite svoj spolni nagon.

Ljubezen: 5
Seks: 3

STRELEC
V tem tednu boste povsem oddaljeni od ljubezni in seksualnosti. Zdelo se bo, kot da ste se zaprli vase in da potrebujete čas za premislek. Predvsem vezani boste razdvojeni med čustvi in fizičnim zadovoljstvom. Proti koncu tedna boste spoznali, da s svojim vedenjem mučite partnerja, zato se boste končno prepustili. Ne iščite šivanke v senu!

Ljubezen: 3
Seks: 2

KOZOROG
V naslednjih dneh boste tako samski kot vezani zelo goreči. Plamen strasti, ki bo zagorel med vama s partnerjem, bo neverjeten. Zdi se, da so vama pretekli spori koristili, saj boste v tem tednu zagotovo znali zadovoljiti sebe in svojega partnerja. Zdelo se vama bo, da sta ponovno na začetku razmerja, saj bo med vama prvinski nagon, ki se ga ne bosta mogla znebiti. Bravo!

Ljubezen: 5
Seks: 6

VODNAR
V tem tednu si boste vezani in samski želeli bližine in nežnih dotikov. Partner vas sprva ne bo razumel, zato mu boste sami primorani pokazati pravo pot. Zaupajte mu, da vas divji seks tokrat ne bo potešil. Morda bo potrebno ustvariti romantično vzdušje, da bo dojel, po čem hrepenite. Prižgite sveče, oblecite se v kaj zapeljivega in videli boste, da bo vzdušje pravo. Poskusite!

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
V tem tednu boste zelo divji. Zdelo se vam bo, da nihče ne more pogasiti strasti, ki je v vas. Tako samski kot vezani boste čutili izjemno željo po spolnosti vsak dan in celo večkrat na dan. Seveda vam čas ne bo dopuščal, da bi ugodili vsem svojim potrebam, toda vsekakor ne skrbite, saj lahko pričakujete teden, poln gorečega in divjega predajanja svojemu partnerju.

Ljubezen: 3
Seks: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.