Magazin > Horoskop in Numerologija
1621 ogledov

Vroči horoskop za teden od 8. 7. do 14. 7. 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kako romantičen bo ta teden?

OVEN
V tem tednu bodo prevladovala čustva. V kolikor boste povezali seks z romantiko, pa boste zadeli v polno! Svoji boljši polovici samo razložite in zaupajte, kaj potrebujete. Računate lahko na to, da vas bo prijetno presenetila. Najbolj ugodna bo za vas sredina tedna, zato le razmislite, kaj vse bosta počela skupaj. Imate kar nekaj idej, kajne?

Ljubezen: 5
Seks: 4

BIK
Ta teden bo za vas zelo lep. Od partnerja boste dobili vse, kar boste želeli, zato boste zadovoljni in zadovoljeni. Svojemu partnerju se boste želeli oddolžiti, zato boste razmišljali, kaj bi prijalo njemu. Da bosta še bolj uživala, lahko skupaj počneta kaj, kar si že dolgo želi, pa naj bo to nov položaj v postelji ali pa kaj drugega. Pred vami je pester teden.

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA
Najboljši dan v tem tednu bo sreda, tako za čustvene kot tudi za posteljne podvige. Na ta dan boste lahko uresničili vaše najbolj nore želje. Ostale dni boste sicer bolj umirjeni, vendar ko bosta s partnerjem skupaj v postelji, bo vaša divja narava ponovno prišla na dan. Teden le izkoristite in ga kar v največji meri preživite z boljšo polovico.

Ljubezen: 4
Seks: 5

RAK
V tem tednu boste dali prednost čustvom in pogovorom s partnerjem. Morate pa vedeti, da ima vaša boljša polovica določene potrebe, zato ji le ugodite. Če se boste vi malo prilagodili, lahko računate na to, da vam bo partner to povrnil v dvojni meri. Sami veste, da vas nič ne sprosti bolje, kakor nekaj uric posteljnih aktivnosti z osebo, ki jo imate najraje.

Ljubezen: 4
Seks: 3

LEV
V tem tednu boste veliko govorili o vsem, kar bi radi počeli s partnerjem, vendar pa pazite, da vam ne bo zmanjkalo časa, ko boste vse tako načrtovali. Bolje bi bilo, da bi se preprosto prepustili toku in vaši boljši polovici. Ko se boste enkrat znašli med rjuhami, vas partner ne bo znal več ustaviti, saj boste dali vse od sebe.

Ljubezen: 3
Seks: 5


DEVICA
Nikar ne čakajte več, partnerju čim prej povejte, kaj si želite. Če se vam po glavi pletejo kakšne nore misli, lahko napišete poredno sporočilo, zaradi katerega bosta oba vznemirjena in v pričakovanju. V tem tednu pokažite svojo nagajivo naravo. Navdušili boste tako boljšo polovico kakor tudi sebe, ko boste poskrbeli za užitek obeh.

Ljubezen: 3
Seks: 6

TEHTNICA
Veliko boste razmišljali o seksu, ne boste pa našli načina, da bi se spravili k akciji. Prepustite vajeti partnerju in se ne upirajte. Čeprav morda mislite, da ste vi tisti bolj divji v vajinem odnosu, vam bo ta teden partner dokazal ravno nasprotno. Ugotovili boste, da je se je prej le prilagajal vam. Le zaupajte mu, saj vam želi le najboljše.

Ljubezen: 5
Seks: 3

ŠKORPIJON
Najbolj ugodna dneva bosta ponedeljek in torek. Čez cel teden si boste sicer želeli fizične bližine vaše boljše polovice, v teh dveh dneh pa bosta skupni čas tudi najbolje izkoristila. Da bosta popestrila zadeve med rjuhami, si omislita kakšno igrico, morda igranje vlog ali pa kakšen nov položaj. Videli boste, da so zadeve lahko še veliko bolj zanimive!

Ljubezen: 4
Seks: 5

STRELEC
Šele v petek se boste popolnoma razživeli. Nekaj dni prej vas bodo bremenile druge skrbi. Ko pa se bo približeval konec tedna, se bo prebudila tudi vaša strastna narava. Ob koncu tedna lahko pričakujete veliko dogajanja med rjuhami in prav utrujeni boste od vsega. Ni nujno, da ves čas preživita v postelji, zato se lotita še česa drugega.
 
Ljubezen: 3
Seks: 5

KOZOROG
Na vse pretege se boste trudili, da bi zanetili iskrico med vama, vendar pa vam v tem tednu to ne bo šlo najbolje. Vaša boljša polovica se kar nekako ne bo mogla sprostiti. Morda bi bilo dobro, da bi pripravili romantičen večer v dvoje, saj bi to zagotovo prineslo nekaj olajšanja in boljše razumevanje med vaju. Šele potem bosta morda bolj sproščeno skočila med rjuhe.

Ljubezen: 2
Seks: 2

VODNAR
Ta teden za vas ne bo najbolj romantičen, vendar pa to še ne pomeni, da tega ne boste mogli kako popraviti. Nekje v sredini tedna boste bolj pri volji za posteljne dogodivščine, tako da se le prepustite partnerjevim spretnim rokam. Videli boste, da vam bo to še kako dobro delo. In preostanek tedna vam bo minil kot bi mignil, ob spominu na te trenutke.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RIBI
Sreda in četrtek bosta zelo naporna dneva, tako da ne boste imeli časa razmišljati o porednih igricah. Medtem pa bodo ostali dnevi zelo pestri in zanimivi. Po glavi se vam bodo podile različne misli in želje. V kolikor boste partnerju zaupali svoje potrebe, lahko pričakujete kar nekaj neprespanih noči – zaradi vsega dogajanja, seveda!

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.