Magazin > Horoskop in Numerologija
1155 ogledov

Vroči horoskop za teden od 9. 3. do 15. 3. 2020

astrologija Shutterstock
Kako romantičen bo vaš teden?

OVEN
Vezani boste tokrat svojega partnerja videli kot nekoga, ki vam mora ustreči v vsakem trenutku. Ne bo vam izpolnil prav vsake erotične želje, ne bodite prezahtevni in upoštevajte tudi njegove želje. Samski si boste želeli veliko več, kot boste dejansko doživeli. Libido bo visok, a priložnosti za ljubezen bo bolj malo.

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na seks. Edina težava bo tokrat ta, da boste prepogosto fizično privlačnost mešali z zaljubljenostjo. Vezani si boste ob koncu tega tedna privoščili nekaj uric dolgo predigro in s tem boste naravnost navdušili vašega partnerja.

Ljubezen: 5
Seks: 6

DVOJČKA
Vaše telo bo v tem tednu ena sama erogena cona, partner pa vas bo lahko vzburil že z enim samim poljubom na vrat. Oboževali boste dolgo predigro in uživali boste v vseh položajih, pri katerih bo partner pod vami. Samski se boste morali za več akcije v tem tednu malo bolj potruditi.

Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
Samskim se bo v sredini tedna sicer ponudila priložnost za seks, vendar do njega zaradi vaše sramežljivosti ne bo prišlo. Vezani se boste iz mogočnih in samozavestnih ljubimcev prelevili v nežne dušice. Uživali boste v tem, da bo imel glavno besedo tudi v postelji vaš partner.

Ljubezen: 4
Seks: 3

LEV
Seksualni nagon samskih bo v tem tednu zelo močan, kar pa še ne bo pomenilo, da zaradi tega ne boste tudi romantične duše. Tudi vezani boste tokrat zelo strastni, partnerju pa se boste s svojimi erotičnimi potezami trdno vtisnili v spomin. Zadovoljen bo, kar vam bo tudi pokazal!

Ljubezen: 5
Seks: 6


DEVICA
Tokrat boste zelo pozorni ljubimci. Partnerjeve potrebe in želje boste postavili na prvo mesto, pazite le, da svoje velike seksualne energije ne boste prehitro potrošili. Za samske bo seks tokrat tabu tema, tudi libido bo bolj na dnu, zato sploh ne boste imeli potrebe po njem.

Ljubezen: 5
Seks: 4

TEHTNICA
Samski si boste želeli veliko več seksa, kot ga boste dejansko dobili. Po vsej verjetnosti tega ne boste obžalovali, saj vam bo že konec tedna bolj naklonjen. Vezani boste ta teden zelo nežni in pozorni. Na prefinjen način boste partnerju nudili zadovoljstvo, ki vam bo povrnjeno dvakratno.

Ljubezen: 5
Seks: 5

ŠKORPIJON
Samskim bodo v tem tednu bolj kot seks pomembni globoki pogovori z osebo, ki jo skrivaj ljubite. Tudi spolni libido ne bo visok, zato vam ne bo povzročal »težav«. Vezani se boste izkazali kot izvrstni ljubimci. V partnerju boste znali zanetiti ogenj takrat, ko bo to najmanj pričakoval. 

Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC
Samski boste imeli največ možnosti za seks v drugi polovici tedna. Takrat izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile, saj bo temu sledilo obdobje suše. Vezani boste pri seksu zelo direktni, nad čimer bo še najbolj presenečen prav vaš partner, saj je po navadi on tisti, ki da pobudo.

Ljubezen: 3
Seks: 4

KOZOROG
Vezani boste v postelji zelo sramežljivi, ne bo vam uspelo izbrati ne pravega mesta za seks in ne pravega položaja. Partnerja pa bo potrpežljivost minila že do sredine tedna. Samski boste še kar čakali, da bo neka oseba sama dala pobudo, a tudi v tem tednu do tega še ne bo prišlo.

Ljubezen: 3
Seks: 2


VODNAR
Vezani se boste tokrat izkazali kot odlični ljubimci, a za okus vašega partnerja boste morda malo preveč skrivnostni in zadržani. Poskusite se sprostiti in spregovorite o svojih fantazijah. Samski pa boste v ključnih trenutkih preveč enostranski, zato si pravih akcij v tem tednu ne obetajte.

Ljubezen: 4
Seks: 4

RIBI
Samskim se bo ponudila priložnost za seks v sredini tedna, vendar se kljub temu, da se boste v avanturo sramežljivo podali, pri tem ne boste mogli povsem sprostiti. Vezani boste v tem tednu partnerju nudili popolno zadovoljstvo, saj bo vaš spolni libido na višku.

Ljubezen: 4
Seks: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.