Magazin > Horoskop in Numerologija
30302 ogledov

Z njimi se ni za šaliti, ta horoskopska znamenja so brezkompromisna

horoskop, astrologija Profimedia
Preverite, ali ste med njimi.

Včasih se nam lahko zgodi, da v različnih življenjskih odobjih počnemo stvari samo zato, da bi ugajali drugim. Astrologija pravi, da je to v veliki meri povezano s horoskopskimi znamenji.

Ta tri horoskopska znamenja pa nimajo težav reči ne:

BIK:

Zaradi neposrednosti in trme je to znamenje vodilno pri postavljanju meja. Če imajo načrtovan vikend, bodo le težko nadomestili sodelavca v službi in odpovedali načrte, če pa se jim ne ljubi udeležiti družinskega kosila, ga bodo preprosto izpustili, z elegantnim, a iskrenim opravičilom. Bikica ceni nadzor nad svojim življenjem in ne dovoli drugim, da posegajo v njen osebni čas. Če se na določen dan ne želi družiti, vam bo povedala, zaradi česar je dragocena prijateljica, saj vam nikoli ne bo treba ugibati, ali želi preživeti čas z vami ali ne.

ŠKORPIJON:

Za razliko od bikov, ki so pač takšni, škorpijoni postavljajo meje, da se zaščitijo. Škorpijon je morda najbolj skrivnostno znamenje horoskopa. Je neposreden, neustrašen in trmast, zato verjetno nikoli ne bo počel stvari, ki se mu ne zdijo prijetne. Čeprav je zelo mehka in topla oseba, je njegov obrambni mehanizem ustvarjanje zidov, tako da ljudje na prvi pogled ne opazijo njegove ranljivosti.

VODNAR:

Okolica vase zagledanih vodnarjev včasih ne razume. Vodnarji se ne opravičujejo za svoje vedenje. Če se jim ne ljubi na dogovorjeno kavo, jo bodo brez razloga zavrnili. “Poslušajte, ni moj dan, se bomo dogovorili kdaj drugič,” je stavek, ki ga bodo vodnarji povedali brez premisleka. In medtem ko mnogi razmišljajo o tem, ali se bo kdo razjezil, je vodnarjem za to vseeno. Vodnarji znajo sebe postaviti na prvo mesto in v svoje življenje sprejemajo samo tiste ljudi, ob katerih so lahko čim bolj sproščeni.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • munja 15:36 20.april 2024.

    Škorpijon je najbolj katastrofalen znak. Je zelo posesiven in s svojo neizmerno trmo ne popušča. Če nečesa, kar si je zadal v svoji trmasti glavi slučajno ne doseže, zagreni življenje sebi še bolj pa svojim bližnjim. Že videno.

  • Ender3 14:46 20.april 2024.

    Vse drži kot pri bito !

  • mph2 10:19 20.april 2024.

    Verjetno se šalite.