Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

'Zares lahko preseneti'

Prvak SDS Janša nosi v sebi veliko intuitivnih sposobnosti, pravi numerologinja. Žurnal24 main
Kresalova je najbolj sočutna, Duhovnik najbolj šarmanten, v SLS pa bo v naslednjih letih najbolj pestro, pravi numerologinja LiLi SoRuM.

Numerologinji LiLi SoRuM smo posredovali datume nastanka strank in jo povprašali, komu najbolje kaže na prihajajočih volitvah, katere stranke bi najbolje sodelovale in kaj čaka Slovence v naslednjih štirih letih.

Kateri stranki kaže na volitvah najbolje?
LDS je letos pod vplivom števila 3, kar pomeni, da ji je sreča naklonjena in da za reševanje problemov uporablja svoje potenciale in kreativne vzgibe. Za to število je značilen tudi optimizem. Na dan volitev bodo v mesecu pod vplivom števila 3, dan pa bo pod vplivom 7, kar lahko pomeni pretiran perfekcionizem, tudi uradnost.

Omenila bi tudi Zares, ki je pod vplivom števila 8, ki jim nosi podjetnost in dobro organiziranost, trdnejšo strukturo in bolj jasno zastavljene cilje. Na dan volitev bodo pod vplivom Mojstrskega števila 22/4, ki simbolizira nekoga, ki gradi in deluje za višje dobro vseh in dela na trajnosti svojih projektov. Menim, da bi znali presenetiti.

 

SoRuMoVa pravi, da je sreča naklonjena LDS, v SLS pa bo v naslednjih letih pestro. © BOBO

 

Katera stranka bo v naslednjih štirih letih najbolj dejavna?
V naslednjih štirih letih se bodo zamenjali štirje vplivi energij, ki pa si sledijo v določenem zaporedju. Vsako stranko čakata dve leti umirjenega delovanja, počasnejšega razvoja in introspekcije ter dve leti prilagajanja, aktivnosti, rasti in iskanja novitet, novih poti. Nahajajo se le v različnih obdobjih v svojem razvoju. Leto 2oo9 bo najbolj dejavno za stranko SLS, ki bo stopila v nov devetletni cikel pod vplivom števila 1, zato se ji odpirajo nova vrata, prihaja sveža kri ... Največ sprememb in novitet lahko torej pričakujemo ravno od njih.

Katere stranke bi dobro sodelovale?
Stranke s podobnimi števili. Omenila bi, da imata le dve stranki enak seštevek celotnega imena in tudi kratice. To sta SDS in pa NSi, ki ju zaznamuje humanitarno število 6. Tudi Zares je pod vplivom šestice. Te stranke bi dobro sodelovale, če bi sledile skupnemu cilju.

SLS in Lipa sta pod vplivom 2, ki simbolizira dobro sodelovanje, prilagodljivost in kvalitetno komunikacijo. SD in DeSUS imata skupen seštevek 4, kar pomeni, da na podoben način gradita program, ni pa nujno, da se idejno skladata.

Kaj čaka Slovenijo v naslednjih štirih letih?
Slovenijo čakajo zanimiva leta. Poskušali bomo ugotoviti, kaj smo, kdo smo, kaj predstavljamo navzven in kako delujemo navznoter. Do leta 2o21 je naša država v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 6, kar pomeni, da poskušamo uravnotežiti notranje življenje z zunanjim – koliko bomo drugim dopustili, da krojijo naše odločitve, in kje smo pripravljeni popustiti zavoljo ljubega miru. Pomemben bo tako družinski aspekt življenja kot tudi poslovni razvoj. Določene spremembe in prilagajanja, ki se bodo odvijala še do konca tega leta, se bodo naslednje leto na neki način ukoreninila in nekako "prijela". Večji poudarek bo na umirjenosti in dorečenosti, nato pa bomo delali še na dovršenosti le-tega. Izpopolnjevali se bomo. Leto 2o11 bo izjemno uspešno obdobje, ko se bomo posvetili razvoju gospodarstva in turizma.

Zares, SDS in NSi bi dobro sodelovali. © BOBO

 
Katere stranke oziroma predsedniki imajo največji posluh za državljane? Najbolj izrazito socialno žilico?
Izpostavila bi gospo Katarino Kresal, ki ima v svojih osebnih izračunih zelo močno prisotni obe števili humanitarnosti, in sicer 9 in 6. To je izjemno sočutna oseba, ki jo gane žalostna usoda sočloveka, obenem pa verjame v lepoto življenja in vedno najde lučko na koncu predora. V sebi nosi iskrico vere in zaupanja ter pozitivne energije, s katero lahko obsije okolico.

Tudi gospod Janez Janša nosi v sebi veliko intuitivnih sposobnosti, a je v svojem pristopu bolj realističen. Je bolj podjeten, preračunljiv in preudaren. Ne vodijo ga čustva, kar ga včasih ovira, saj ima dve Mojstrski števili, ki bi mu na njegovi poti lahko zelo pomagali.

Za katere stranke bodo štiri leta najbolj pestra?
Predvsem za SLS, ki prihaja v novo devetletno obdobje pod vplivom 1, ko se bodo določene odprte zadeve in pereče teme zaključile. Iskali bodo nove poti in si na neki način pridobili novo identiteto, nov zagon in drugačen pristop.

V obdobju teh štirih let se sklene podoben cikel tudi pri stranki Zares, ki bo leta 2o1o vstopila v nov cikel in se obdala s svežo energijo. Ti prehodi in zaključevanja so vedno dinamični in razgibani. Najprej je treba odložiti staro obleko, da si lahko nadenemo novo in boljšo.

Na SD vplivajo vibracije njihovega prvotnega imena.© BOBO

 
Kateri predsednik je najbolj karizmatičen?
Pogledali bomo Število osebnosti, ki je tisto, ki opisuje, kako nas dojema okolica. Gospod Jože Duhovnik ima edini število 5, ki je tisto, ki jo oddaja magnetizem, privlačnost, šarmantna energija. Izstopata zopet gospa Katarina Kresal in gospod Janez Janša s številom 3, ki jo oddaja pozitivna energija in toplina ter občasna neresnost in navihanost, kar pa je prikupno.

Bi bilo za SD bolje, če se ne bi preimenovali?

Socialni demokrati so imeli kar pestro zgodovino poimenovanj, vsekakor pa nanje še vedno najbolj vpliva prvotno ime, ki je Združena lista socialnih demokratov. Naj poudarim, da je bilo to poimenovanje izjemno uravnoteženo, saj so vsa števila (vsako črko namreč prevedemo v število) v enakovrednem položaju v primerjavi z drugimi. Vsa, razen števila 7 in 8, so zastopana dvakrat. To ime nosi vibracije števila 4, ki simbolizira pošteno delo in iskrenost, pravila in red. Novejše poimenovanje, Socialni demokrati, pa je pod vplivom števila 7, ki je bolj "učeno" in natančno ter simbolizira mističnost, raziskovanje neznanega in perfekcionizem. Novo ime jim prinaša močnejše vplive števila 1, ki je bolj vase usmerjeno, a obenem tudi pogumno in pionirsko število. Kljub temu pa ne more izničiti vpliva originalnega, prvotnega imena.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.