Magazin
383 ogledov

Hoteli, v katerih straši

The Stanley hotel Stanley Hotel
Po obisku spodaj omenjenih hotelov, v katerih domujejo duhovi in nadčloveška bitja, vam bodo šle dlake pokonci. Predstavljamo vam deset hotelov, v katerih straši.

The Stanley, Kolorado, Amerika

Ta hotel je navdih za največjo grozljivko v začetku 80. letih Sijanje (The Shining). Ljudje so v hotelu videli več duhov, med drugimi zamrznjeno žensko v kleti in bivšega lastnika hotela.

Karosta Prison Hotel, Karosta, Latvija

Nekdanji zapor so spremenili v hotel. Duh, ki tam straši, je dekle, ki se je tam obesilo, ko je izvedelo, da so njenega zaročenca ubili.

Akasaka Weekly Mansion, Tokio, Japonska

Japonci so znani po najboljših grozljivkah in pričakovati je, da imajo tudi svoj hotel, v katerem straši. Iz zračnikov se vali megla, gostje pa so med spanjem že začutili ledene dotike.

The Crescent Hotel, Arkansas, Amerika

V sobi 218 naj bi bival duh, ki goste straši skozi ogledalo v kopalnici. Hotel je bil prej tudi bolnišnica za bolnike z rakavimi obolenji in legenda pravi, da zato strašijo medicinske sestre.

Chillingham Castle, Northumberland, Velika Britanija

Gostje lahko obiščejo mučilno komoro, v kateri so izdajalce mučili do smrti.

Hollywood Roosevelt Hotel, Amerika

Gostje so pričali, da so videli duha Marilyn Monroe, ki se sprehaja po hotelskem baru, in slišali pozavno Montgomeryja Clifta, ki je v hotelu bival leta 1953.

Hawthorne Hotel, Massachusetts, Amerika

Hotel, ki je bil zgrajen na nekdanjem nasadu jablan, stoji na mestu, kjer je bila ubita prva ženska, obsojena čarovništva. Gostje so videli duha otroka, ki joče v sobi, in izkusili hladne dotike iz teme.

Farma Elvey, Pluckey, Velika Britanija

Fantom naj bi strašil po bližnjih gozdovih in s kriki do kosti prestrašil goste.

Hotel Burchianti, Florence, Italija

Hotel je dom duha deklice, ki se igra na hodnikih. Gostje so videli tudi duha stare gospe, ki v miru šiva, in starejšega moškega, ki se sprehaja po hotelu. Goste ponoči prebudijo tudi zvoki sprehajanja duha hišne pomočnice.

Dragsholm Slot, Sealand, Danska

Hotel je dejansko grad, v katerem prebivajo trije duhovi: Earl of Bothwell, bela in siva gospa. Med obnovo so lastniki v zidu odkrili okostja v beli obleki in legenda pravi, da je oče dekle živo zaprl v zidni grob.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.