Magazin
230055 ogledov

Hrvaška plaža, na kateri se na veliko seksa

ženska golota seksi plaža Shutterstock
V bližini Rovinja se nahaja plaža, ki v poletnih meseceih dviguje veliko prahu. Gre za plažo Punta Križ, na kateri se pari brez sramu prepuščajo spolnim radostim.

Sodeč po pisanju hrvaških medijev se na plaži Punta Križ redno odvijajo prave orgije, česar tamkajšne oblasti očitno ne skušajo preprečiti. Tam se zbirajo pari iz vseh delov Evrope in se predajajo strastem kar vsem na očeh, ostali prisotni pa njihovo akcijo nagradijo z aplavzem, če so zadovoljni z videnim.

Da na omenjeni plaži res lahko naletite na seksualne avanture, je za hrvaški In Magazin potrdila tudi Odette Sapač, direktorica Turističnega združenja Rovinj. "Res je, to se dogaja na naši divji plaži, ki je od središča mesta oddaljena nekaj kilometrov. Tam se odvijajo takšne stvari, ki jih mi ne podpiramo, takšna vrsta turizma je za nas nesprejemljiva," je dejala.

Na plaži Punta Križ naj bi se vse skupaj začelo že pred 20 leti, ko je plaža veljala za kraj, kjer so se zbirali svingerji, a z leti se je marsikaj spremenilo. Turist, ki je spregovoril za omenjeno revijo, je dejal, da te na plaži lahko povabijo zraven, ti pa nato povabilo sprejmeš, ali odkloniš. Dogajanje na plaži redno opazujejo tudi potniki z bližnjih ladij.

Zabave pa naj bi bilo kmalu konec, saj nameravajo plažo preurediti v botanični vrt.

Komentarjev 11
  • dragec 09:39 13.avgust 2012.

    Zakaj bi motili, in ti bi sigurno, če bi lahko!

  • Oxxo 09:31 13.avgust 2012.

    Ampak nobenega ne motijo ;-)

  • dragec 09:07 13.avgust 2012.

    Uh, i tata bi, sine.