Magazin
137830 ogledov

Hud udarec za Tanjo Žagar, bolezen je bila močnejša

Tanja Žagar Facebook
Tanja Žagar je sporočila žalostno vest.

Radio Veseljak je danes sporočil žalostno vest, da je mama Tanje Žagar, Angelca za vedno zaprla oči.

Kot navajajo, je bilo zadnjih nekaj let za Tanjo, ki je zelo navezana na svoje starše, precej težkih. Njena mama je po petdesetem letu zbolela za sklepno boleznijo (sistemska skleroza), kasneje pa je zaradi odpovedi ledvic pristala še na dializi čemur se je v zadnjem obdobju pridružila še demenca.

"V času korone ji je bilo najbolj hudo, ker je ni mogla obiskati, saj je bila v domu, obiski pa prepovedani," so zapisali pri Radiu Veseljak. "Ko se je obdobje korone nekoliko sprostilo, se je mami stanje tako zelo poslabšalo, da so postajale bolečine neznosne."

Predzadnji dan njenega življenja so po besedah Tanje Žagar na njenem domu prepevali "Mi se imamo radi". "In res smo se imeli," je v solzah za Radio povedala Tanja. "Neskončno radi. Take mame bi si želel vsak in jaz sem presrečna, da mi je bilo dano imeti najboljšo mamo na svetu celih 38 let." 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • 2ac0d92f39c29bc3e6af65fb55ad1cdaa120ad13 22:53 14.junij 2020.

    Moje sožalje, Tanja. Premalo časa sta bili skupaj. Srčno upam, da je bil to čas,ki vaju je obe izpolnil. Sem pa prepričan, da veš, da vse lepe spomine zakleneš v svoje srce, jih deliš s svojimi najbližnjimi in življenje teče ...prikaži veče dalje. Mama bo zmeraj tvoja mama. In ne samo to. Vse naše mame bodo zmeraj naše mame! In to so dame, ki jih imamo radi!!!

  • Alojz Kokot 06:10 13.junij 2020.

    naj počiva v miru-sožalje

  • Alojz Kokot 06:10 13.junij 2020.

    rip -sožalje