Magazin
62 ogledov

Hugh Jackman spet zbolel za rakom

hugh jackman Instagram
Igralec Hugh Jackman je na družbenem omrežju objavil svarilo.

47-letni igralec Hugh Jackman je sporočil, da kožnega raka še ni premagal. Zdravniki so mu morali namreč že četrtič z nosu odstraniti rakaste celice. Novico je simpatični zvezdnik sporočil na družbenem omrežju. "To se lahko zgodi, če ne uporabljaš kreme za sončenje,“ je zapisal in sledilce pozval, naj svojo kožo zaščitijo pred soncem.

Raka so pri igralcu odkrili leta 2013. K zdravniku ga je takrat poslala žena. Del kože so odstranili, a rak se je že prihodnje leto vrnil. "Vedno si v šoku, ko slišiš besedo rak. V Avstraliji je zelo pogost. Ko sem bil mlajši, nisem uporabljal sončne kreme, zato je bila verjetnost, da sem zbolel, precej visoka,“ je povedal 47-letnik, pri katerem so kožnega raka odkrili tudi na rami.

Hugh mora redno hoditi na preglede. "K zdravniku grem štirikrat na leto. To je zame normalno. Moj zdravnik pravi, da se bo rak spet vrnil. Če je to vse, kar moram prestati, sem imel v življenju veliko srečo,“ je optimističen Jackman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.