Magazin
876 ogledov

Huh, kako ga je sesala!

erotika strast seks Žurnal24 main
Delala je v prodajalni z izdelki za zdravje. Zdrava prehrana, kremice in podobne reči. Bila je kot ustvarjena za to delovno mesto, mlada, lepa, energija pa je dobesedno žarela iz nje

K njej sem prihajal po nasvete, kako postati lep, ona pa mi je pihala na dušo, da mi z veseljem kaj proda, a da sem že tako dovolj lep. Povabilo na pijačo je takoj sprejela, še isti teden pa tudi moj predlog, da je potrebno redno razgibavati svoje telo. To sva počela pri meni doma in še danes ne vem ali sva tam sploh spregovorila kakšno besedo ali pa sva samo vzdihovala in se oblizovala.

Sedela sva na kavču in v rokah sem imel njeno čudovito ritko. Živahno jo je vrtela med mojimi dlanmi, pri tem pa se z rokama obešala okoli mojega vratu in mi sesala ustnice. Želela si je do konca, a vseeno sem previdno pristopil k naslednjemu koraku. Z desnico sem se počasi približal njenim joškicam in se jih pričel z vrhovi prstov dotikati. Slišati je bila zadovoljna, zato sem še pogumneje nadaljeval. Pošteno sem objel njeno, večji limoni podobno dojko in zadovoljno zavzdihnil. Bila je ravno prave oblike za mojo dlan in zelo čvrsta na otip.

V ustih se mi je pričela nabirati slina, ko sem pomislil na veliko limono in na to, kako ji sesam nabreklo bradavičko. Spretno je vrtela svoj nabriti jeziček in le želel sem si lahko, da bi ga uporabila tudi na mojem korenjaku, ki je tisti hip že počival v njeni roki. V trenutku, ko sem jo prijel za joške, mi je z roko segla za hlače in iz njih potegnila nabreklega tiča. Za hip je prenehala sesati moje ustnice in se ozrla navzdol. Našobila je ustnice izredno sočnega videza, stisnila veke skupaj in zapredla, kako lepega tiča imam. Srce mi je razbijalo kot noro, še bolj pa, ko se je njena skuštrana glava pričela spuščati navzdol. Prej sem si le želel tega, zdaj pa je vse skupaj postajalo resnično.

seks strast %C5%BEenska | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ko se je s svojimi ustnicami dotaknila vrha nabreklega korenjaka mi je vzelo sapo. Vročina njenih ustnice se je širila preko vzburjene glavice in se nato prelila preko celotnega uda. Žgalo me je povsem do jajc, ki so se od ugodja pričela ugrezati pod trebuh. Zares je obvladala, kar je počela in vsak njen gib me je presenetil ter me pustil brez zraka. Dihal sem na preskok in se trudil ostati dovolj miren, da ji ne bi prišel v usta že po nekaj sekundah. S prsti je nežno objela mojo mošnjo in se z dolgimi nohti sprehodila preko ubogih lešnikov, pri tem pa pogoltnila celotnega tiča.

Oči mi je vleklo navzkriž, želodec pa se mi je že zdavnaj prilepil ob hrbtenico.
Huh, kako ga je sesala! Tudi, ko je prenehala, še nisem mogel dovolj hitro priti k sebi. Pred menoj si je slekla hlačke, s sredincem izzivalno potegnila preko ljubke češpljice, ki je bila že na prvi pogled pošteno navlažena, nato pa se razkoračila preko mojega naročja in se spustila navzdol do pokonci stoječega vojaka. Nežno se ga je dotaknila s svojo potrebnico, nato pa se z njo drgnila obenj. Najraje bi jo pograbil za boke in jo sunil navzdol, da bi se nabila nanj do samega dna, a sem jo sklenil opazovati pri izjemno zapeljivem, erotičnem početju.

Pripravila mi je predstavo, katere ne bom nikoli pozabil in vesel sem, da je nisem prekinjal. Z rokama si je objemala jedri dojki, ki sta se ji tako lepo pozibavali v ritmu njenega vročega plesa. Končno pa sem začutil, da se s svojo neverjetno vlažno češpljico spušča nanj in ga čedalje bolj objema. Bilo je, kot bi ga vtaknil v bruhajoč vulkan lave. Temperatura v njeni muci je bila zares neverjetna, pa tudi njena lica so postala povsem rdeča in vroča.

Bila je v elementu, to se je videlo po vsaki njeni besedi, pri vsakem njenem vzdihljaju, vsakič, ko se je nabila na velikega korenjaka. Tako sladka kot je bila že na videz, tako sladko je tudi prišla. Ni bila preglasna ali vulgarna. Nežno je ječala na mojem ramenu, se stiskala k meni s svojimi joški in tresočega glasu napovedala, da prihaja, prihaja, …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.