Magazin
33 ogledov

Idealni sta dve deklici

Dve deklici sta idealna kombinacija. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Raziskava spletnega portala Bounty je pokazala, da je družina najbolj skladna in srečna, če imata starša dve hčeri.

Dve deklici naj bi se redkeje prepirali, igra naj bi bila bolj umirjena, starši manj obremenjeni, deklici pa naj bi se med seboj in s starši bolje razumeli kot dečki, je pokazala raziskava, v kateri je sodelovalo 2.126 staršev.

Štiri so katastrofa
Štiri hčere pa so pravi recept za katastrofo, pravijo starši, ki imajo doma štiri dekleta, saj naj bi prepire poslušali najmanj štirikrat na dan. Raziskava je pokazala, da družina s štirimi otroki v večini primerov ni skladna, saj do prepirov prihaja pogosto, večinoma med zajtrkom in večerjo. Starši s štirimi otroki so priznali, da so velikokrat pod stresom, saj imajo občutek, da se vsem otrokom ne posvečajo enako.

Druga najboljša kombinacija po raziskavi naj bi bila deklica in deček, saj večina staršev meni, da bosta brat in sestra dobra prijatelja, ko odrasteta. 86 odstotkov staršev je priznalo, da se otroka nasprotnega spola zelo redko prepirata zaradi igrač.

Najboljše kombinacije otrok po raziskavi:


1. Dve deklici
2. Deček in deklica
3. Dva dečka
4. Tri deklice
5. Trije dečki
6. Štirje dečki
7. Dve deklici in deček
8. Dva dečka in deklica
9. Trije dečki in deklica
10. Tri deklice in deček
11. Dva dečka in dve deklici
12. Štiri deklice

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.