Magazin
347 ogledov

Ideje za adventni venček

Venčki so lahko tudi nenavadni. (Foto: Dejan Mijovič)
1/13
Žurnal24 main
Adventni venčki različnih oblik in velikosti so okras, ki lahko popestri vsak dom. Izberite si zanimivega ali pa ga izdelajte kar sami.

Osnova je lahko iz slame
Ljubitelji tradicije in vsi tisti, ki svoj dom v decembru okrasite zaradi estetskih užitkov, lahko adventni venček izdelate tudi sami. Prepustite se ustvarjalnemu navdihu in se preizkusite v izdelavi adventnega venčka. Za osnovo si lahko izberete krog iz slame, stiroporja ali prepletenega lesa. Spreji v različnih barvah so za popestritev. Angelski laski, nitke, ki poživijo celoten venček, ga bodo naredili zanimivejšega. Štiri svečke in držala za te so osnova venčka. Potrebujete še nekaj okraskov v različnih barvah in sponk, s katerimi jih boste pritrdili. In nared ste za izdelavo svoje unikatne umetnine, ki vas bo razveseljevala v decembru. Postavite ga na mizo ali mu namenite kakšen drug prostor, kjer ga boste lahko občudovali. S ponosom prižgite svečko.

V galeriji vam predstavljamo nekaj drugačnih in posebnih, ki so prave mojstrovine.

Zahvaljujemo se podjetju Pro Mak d.o.o.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.