Magazin
62 ogledov

Igračke za istospolne partnerje

(Foto: Nik Rovan)
1/2
Žurnal24 main
Erotične igračke so še kako dobrodošle tudi v spalnici istospolnih partnerjev. Damam bo igrice med rjuhami popestril dvojni dildo Share, gospodom pa vibracijski analni čep Colt.

Istospolnim partnericam bo nove užitke v spalnico prinesel dvojni dildo, ki prinaša dvojno strast in dvojni užitek. Dvojni dildo je namenjen ženskam, ki vedo, kaj si želijo v svoji intimi, igrice z njim pa bodo orgazmične tudi za pare z bujno domišljijo.

 

Uporaba dilda Share je zelo preprosta. Aktivnejši partner si v nožnico vstavi krajši konec dilda, z daljšim delom pa zadovoljuje partnerja (vaginalno ali analno). Rahlo izbočen greben na krajšem koncu zagotavlja optimalen oprijem in nepozabne užitke brez uporabe pasu.

 

Posteljo moških istospolnih partnerjev pa bo zagotovo pretresel nov vibracijski analni čep, ki se ponaša z močnim vibriranjem. Poleg tega se lahko pohvali še s kompaktnim vakuumskim nastavkom za enostavno nastavitev na ravno podlago, ki omogoča, da lahko uživate tudi brez rok. Raje jih uporabite na vašem partnerju ali na sebi.

 

Za nežnejše ali močnejše vibracije le zavrtite čep na spodnjem delu, nastavite željeno vibracijo in se prepustite užitkom.

 

Več o uporabi obeh erotičnih igračk, kateri nam je podrobneje predstavila Nada Krivokapić Črešnik iz Red Shopa, si oglejte v zavihku Video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.