Magazin
26 ogledov

Igralčeva ljubezenska izpoved psički

michael vartan
1/3
Flynet/JLP
"Morda je slišati nenavadno, ker ne znaš brati, a ti bom vse kmalu pojasnil ob kozarcu piva in prigrizkih," v uvodu izpovednega pisma svoji labradorki Millie pojasnjuje igralec Michael Vartan.

Ameriški blog z naslovom Pismo mojemu psu ljubiteljem kosmatincev ponuja možnost, da v obliki elektronskega pisma izlijejo čustva, ki jih gojijo do svojih ljubljenčkov. O brezpogojni ljubezni, zabavnih dogodivščinah, hrabrih kosmatincih, pa tudi o žalostnih usodah je napisanega že toliko, da so se ustvarjalci bloga odločili, da bodo najboljša pisma objavili v istoimenski knjigi, ki bo izšla prihodnje leto. V ta namen so k sodelovanju povabili tudi znane obraze, med katerimi je ljubezen do svoje štirinožne prijateljice izpovedal tudi Michael Vartan.

Hvala, ker mi dovoliš, da te imam rad

Michael se v pismu svoji psički zahvaljuje za vso ljubezen in predanost: "Hvala, ker mi dovoliš, da te imam rad!" priznava igralec in dodaja, da je njegova ljubezen brezpogojna, popolna in da jo ima rad z vsem srcem. V nadaljevanju Michael priznava, da se z njo crklja bolj sproščeno kot z ženskami, in se ji zahvaljuje, ker ga ima rada takšnega, kot je, brez obsojanja in zamer.

Ustvarjena drug za drugega

"Hvala, ker si moja najboljša prijateljica, moja družabnica in nenazadnje moja psička," se proti koncu pisma Millie zahvaljuje Michael, ki dodaja, da ve, da sta ustvarjena drug za drugega. "Oba imava rada hokej, nogomet in krompirjev čips, le kaj drugega bi še potreboval?" pravi igralec, ki se na koncu poimenuje kar očka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.