Magazin
20 ogledov

Inovacija brez primere

Žurnal24 main

Tudi k nam v stanovanje je povsem običajno priromala neverjetna inovacija brez primere in povzročila velik pomp ter dobila kraljevski prostor kar sredi kuhinje.
In kdo bi si mislil, da je pralni stroj lahko tako multifunkcijska naprava. Poleg brezhibnega pranja umazanega perila je to tudi neprecenljiva igračka za našega sončka. Tipke delujejo naravnost čarobno in ko pritisneš gumbek se zasveti pa to je naravnost senzacionalno - o ho ho in kako neverjeten odmev, ko zatuliš v prazen boben. In ko si zaželiš bonbon v zgornji omarici le odpreš vratca pralnega stroja splezaš na vratca in že si na kuhinjskem pultu.
In kako krasno počivališče je lahko tale pralni stroj, ko se naša mala muca Mimi zlekne v boben in počiva - ja, ja tudi reševanje naše Mimi pred milnimi mehurčki se je že pripetilo, na srečo uspešno.
In ko se naš pralni stroj vključi že ima  vsaj dva gledalca, kajti vrtenje bobna je res  fascinantno,da o centrifugi ne izgubljamo besed.
Pa še recite, da ni tale naš pralni stroj nepogrešljiva, mulifunkcijska naprava na kvadrat oziroma bolje rečeno na kubik.