Magazin
19 ogledov

Iščejo se naj ljubimci!

seks iStock Žurnal24 main
Se imate za popolnega ljubimca? Sedaj je idealna priložnost, da pokažete svoje znanje svetu in za seksanje osvojite celo medaljo.

V kateri disciplini ste najboljši?

 
Obeta se Olimpijada seksa, ki bo avgusta 2009 potekala v Avstraliji, iščejo pa se kandidati s celega sveta. Če ste se vedno kitili s svojimi posteljnimi sposobnostmi, je sedaj idealna priložnost, da se prijavite. Tekmovali boste lahko v različnih disciplinah, odvisno od tega, katera vam najbolje leži. Iskanje mojstrov seksa se je že začelo! Kaj še čakate?

Organizatorji bi radi promovirali seks kot užitek in ne le sredstvo za razmnoževanje. Osredotočajo se na zdrav seks, odprtost in enakopravnost. So tudi za seksualno svobodo, ki mora omogočati medkulturno harmonijo. Ideja olimpijade je dostojanstvo – ne glede na to, ali verjamete v monogamijo, poligamijo, homoseksualnost ali seks pred poroko. Cilj jepomagati pri izgradnji boljšega sveta, ki se osvobaja skozi seks.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.