Magazin
1384 ogledov

Iz kabine med rjuhe

perilo, varanje Žurnal24 main
Tisti dan sem bila dobre volje kot že dolgo ne. Minil je natanko en teden, odkar sem se razšla s fantom, zaradi katerega me je večkrat bolela glava.

V službi so mi ponudili napredovanje, moja najboljša prijateljica pa je praznovala rojstni dan. Z največjim veseljem sem prikimala vsakomur, ki je na dan prišel s kakšno svežo idejo. Bilo je še prezgodaj za kakšen žur s prijateljicami, zato sem se odpravila skozi mesto. Hodila sem lahkotno in igrivo ter ves čas kukala izza svojih velikih sončnih očal za postavnimi tipi.  Resda jih ni mrgolelo na stotine, sem pač zelo izbirčna punca, a vseeno mi jih je nekaj padlo v oko. Počasi sem se začela zavedati, da postajam precej pohotna, misli, ki so vrele v moji glavi, pa so vse napeljevale na vročo avanturo.
Nenadoma sem si obljubila, da tisti dan zagotovo ne bom ostala brez seksa, ki bi potešil moja pričakovanja, le eno težavo sem še imela. Bila sem samska, zato je bila moja obljuba pred precej zahtevno nalogo.

Z glavne ulice sem zavila naravnost v prodajalno s spodnjim perilom, ki je mojo domišljijo premamilo skozi izložbeno okno. Obstala sem pred erotičnimi kosi, ki so me spominjali na dogodivščino iz preteklosti, in bila sem prepričana, da z njim ne morem zgrešiti, če bi se že pojavila priložnost. Med pomerjanjem nedrčka in zadovoljnim opazovanjem svojih oblin v ogledalu sem se nenadoma spomnila na Luka. Že dolgo mi je bil zelo všeč, a sem se žal spečala z nekom drugim, zato je njegova odkrita simpatija do mene nekoliko zamrla. Kar iz kabine sem mu poslala sporočilo. Pa ne kakršnokoli. Poslala sem mu MMS s fotografijo moje malenkosti v erotičnem perilu, spodaj pa dopisala: "Malce nakupujem, kakšna se ti zdim?" Na odgovor nisem čakala dolgo. Le nekaj sekund je minilo, ko se je zaslon na mojem mobilniku zasvetil.
"Vauuu!!! Kaka bejba! Še dobro, da nisem tam." Odgovor: "Jaz pa bi si želela, da bi bil."

seksi %C5%BEenska, postelja, perilo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Seks za tisti dan sem imela zagotovljen. Zvečer sva se dobila pri njem doma in seveda ni treba razlagati, da je najprej povprašal, kaj nosim spodaj. Kaj kmalu je ugotovil, da natanko tisto, kar je videl tudi na fotografiji, in me z veseljem slekel do golega. Padla sem na hrbet čez njegovo posteljo in mu pokazala svojo sveže pobrito češpljico, ki ga je vsa sočna vabila k sebi. Takoj je bila deležna njegovih vročih ustnic in jezika, ki je razmikal sramne ustnice in polnil pohotno luknjico pod seboj. Z rokama sem se grabila za joški in z boki suvala navzgor, da sem mu s češpljico pošteno drgnila po obrazu. Videti je bil več kot zadovoljen nad mojim razpoloženjem in vprašal, čemu je tisti dan deležen tako velike časti. Odgovorila sem mu kratko in jedernato: "Bodi tiho in nadaljuj."

Z nasmehom se je še enkrat spustil med moje razmaknjene noge in kmalu je sledil novi val užitka, ki je butal naravnost ob moje možgane. Po nekaj minutah divjega ljubljenja z mojo muco se je dvignil nadme in si slekel hlače. Počakal je, da sem mu spodnjice potegnila navzdol sama in si postregla z ogromnim korenjakom, ki je takrat že bojevito meril proti meni. Sesanje tistega tiča je zahtevalo kar nekaj spretnosti, ki pa je meni ne manjka. Poigravala sem se z njegovimi modi, z drugo roko pa ohranjala delovno temperaturo v moji muci. K sreči mi tega ni bilo treba početi dolgo, saj se je je lotil s svojim ogromnim orodjem in jo napolnil do zadnjega kotička. Ječala sem, kot bi mi jemal nedolžnost, ga preklinjala na zelo pohoten način in ga s tem spodbudila, da je postal še večja žival in me popeljal do silovitega orgazma, ki kar ni in ni želel pojenjati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.