Magazin
615 ogledov

Iz mene je posesala vse

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že nekaj časa mi je doma nagajal tiskalnik, zato sem se odločil, da si poiščem novega. Sprehajal sem se po ogromni prodajalni tehnične opreme, a do tiskalnikov še nisem prišel.

 

Zato pa sem naletel na ljubko prodajalko, ki je delala na oddelku s sesalniki, in se poskušal orientirati pri njej. Bila je zelo nabrušenega jezika in me takoj spravila v dobro voljo. Šalila se je z menoj, da sesalniki res bolj slabo tiskajo, zato pa poskrbijo, da v stanovanju ni umazanije. Bila je tako zelo prepričljiva, da sem na koncu namesto tiskalnika domov odnesel sesalnik.

Ni mi pozabila v roko potisniti še svoje vizitke, če bi imel težave. To je storila po tem, ko sem ji zaupal, da nimam žene, ki bi upravljala z novo pridobitvijo. Doma me je naslednji dan pogled na škatlo, v kateri je bil rdeči sesalnik, spravil v smeh.

Iz žepa sem potegnil vizitko, jo nekaj časa gledal, nato pa v roke vzel še mobilni telefon in poklical. Mojca je bila mojega klica izjemno vesela. Ker je tisti dan delala popoldne, se je ponudila, da pride k meni domov in mi pomaga sesalnik nastaviti na vodno čiščenje.

Seveda bi mi uspelo tudi brez nje, a nisem se mogel znebiti občutka, da me je želela še enkrat videti. Nasmejana je stala pred vrati in živahno zapela, da je prišla pomoč na dom. Brez službene obleke je bila videti še bolj seksi in prvikrat sem si zares dobro lahko ogledal njeno super postavo. Namenoma se je izzivalno sklanjala sredi moje dnevne sobe in pritiskala na gumbe peklenskega stroja, ki je končno zabrnel. Žal pa si nastavitev nisem zapomnil, ker sem ves čas buljil v rob njenih tangic, ki so nagajivo vse bolj lezle izza njenih tesnih hlač. Moj Bog, kako seksi je bila!

Poskusil sem srečo in se naslonil na njeno zadnjico. Niti zganila se ni, še naprej je pritiskala na gumbe, nato pa vendarle pogledala čez ramo.

Najraje bi jo kar takole – samo slekel hlače in jo nabrisal od zadaj. Verjetno ne bi imela nič proti, a sem vseeno raje počakal, da je vstala in se postavila povsem k meni. S konico nosu se je dotaknila mojega, nato pa nenadoma z desnico zagrabila za moje mednožje. Bil sem povsem presenečen, ona pa: "Ti kaj nagaja tale potrebnež?" O, pa še kako mi nagaja, sem si mislil. Poljubila sva se, njena roka pa se je hitro znašla v mojih hlačah, kjer se je vse hitreje vzpenjal moj korenjak. Sesalnik je enakomerno brnel dalje, midva pa sva brnela po svoje. Sedela je ob meni na kavču in mi med poljubljanjem strastno drgnila korenjaka s svojo desnico. Prvi vtis iz trgovine, da je povsem brez sramu in odprtega duha, se je izkazal za pravilnega. Prav nič ji ni bilo nerodno, njene ustnice so žarele na mojem vratu in se spuščale vse nižje in nižje, dokler niso pristale na vrhu nabreklega korenjaka. Objela ga je z njimi in se z jezikom poigravala na občutljivi glavici, da me je po vsem telesu začelo nerodno trgati. S prsti je previdno podložila mošnjiček in ga začela nežno gnesti, medtem pa požirala mojega stoječega lepotca.

Nisem se mogel izogniti primerjavi z dobrim sesalnikom, saj je sesala, kot bi imela sesalnik v ustih. Največ težav sem imel z rokami. Nekaj časa sem jih držal za svojim vratom, nekaj časa pa sem jih imel na njenem. Ko je znova sedla k meni, sem planil med njene noge, ji slačil hlače in se nestrpno prebijal do njene muce. Prekrasne, lepe, gladko pobrite češpljice, ki je pošteno mokra čakala le še name in na mojega junaka. Njene noge sem vzel v svoje roke, jih pošteno dvignil v zrak, nato pa se zaprašil mednje s svojim omelom. Tokrat sesalnika nisem potreboval, pa čeprav se mi je zdelo, da je njena ozka češpljica dokaj hitro izsesala iz mene ves moj življenjski sok, in to prav do zadnje kapljice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.