Magazin
22 ogledov

Izberite najbolj seksi dekolte

Pokažite, kaj imate! Žurnal24 main
Zapeljivi dekolteji so od nekdaj burili domišljijo in razvnemali strasti. Na zurnal24.si smo se odločili, da bomo poiskali najbolj seksi dekolte in zmagovalno fotografijo nagradili.

Zakaj bi skrivale svoj dekolte? Kmalu bo tu pomlad in odvrgli bomo zimska oblačila. Iz omar bomo izbrskali krila, srajčke in oprijete majčke. Zapeljivi dekolteji bodo preplavili ulice, a da ne bomo predolgo čakali na ta dan, vas vabimo, da svoje dekolteje pokažete tudi nam.

Na zurnal24.si začenjamo novo nagradno igro, v kateri iščemo najbolj seksi dekolte. Pojdite na www.zurnal24.si/najdekolte in nam pošljite sliko dekolteja ter pokažite, kaj imate. Ne bodite sramežljive!

Fotografije vašega ponosa bomo izbirali do 15. aprila 2008. Glasovanje za najlepši dekolte bo potekalo že od samega začetka, zato pohitite s svojimi prispevki. Oseba, ki bo prispevala zmagovalno fotografijo, bo znana 16. aprila 2008. Seveda pa nismo pozabili niti na glasovalce. Med vsemi, ki boste glasovali za najbolj seksi dekolte, bomo izžrebali nekaj srečnežev, ki bodo prejeli nagrado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.