Magazin
34 ogledov

Izginila mama Michaela Jacksona

Katherine Jackson (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Katherine Jackson so kot pogrešano prijavili, ko jo njeni vnuki niso uspeli priklicati teden dni. Izginotje je na Twitterju potrdila hči Michaela Jacksona, Paris Jackson.

"Da, moja babica je pogrešana. Z njo nisem govorila že teden dni. Želim si, da se vrne," je na Twitterju zapisala 14-letna hči pokojnega Michaela Jacksona, Paris Jackson.

Ob tem vse, ki so jo videli poziva, naj pokličejo pristojne organe. "Isti zdravnik, ki je pričal v imenu zdravnika Murrayja in dejal, da je bil moj oče zasvojenec z mamili (laž), zdaj skrbi za mojo babico ... Samo pravim," je po poročanju tujih medijev nadaljevala Paris.

Nasprotno pa je Michaelov brat Jermaine zapisal, da je z njegovo mamo vse v redu in, da po navodilih zdravnika počiva. "To je naša mati in njeno zdravje je na prvem mestu. Ne izmišljujemo si ničesar, ampak le sledimo nasvetom zdravnika," je zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.