Magazin
24 ogledov

Izhod za odklop

Letos so "headlinerji" Sex Pistols (na fotografiji), Manu Chao in N.E.R.D. Žurnal24 main
Bliža se največji balkanski glasbeni festival Exit, ki je izjemno priljubljen tudi med Slovenci.

V četrtek bo svoja vrata spet odprl največji balkanski glasbeni festival Exit, ki je lani prejel nagrado UK Festival Awards za najboljši evropski festival, izjemno pa je priljubljen tudi med Slovenci. Trajal bo štiri dni – do nedelje, 13. julija.

Björk nastop odpovedala

Letos je svoj nastop odpovedala islandska pevka Björk, svojo odločitev pa je pojasnila z izjavo, da podpira neodvisnost Kosova. Organizatorji festivala so jo nato javno pozvali, naj vseeno nastopi, a se na povabilo ni odzvala.

Skoraj sto evrov za štiri dni
Sicer pa bomo letos na Exitu videli pester program drugih glasbenikov, kot so Sex Pistols, Manu Chao, Nightwish, Primal Scream in Paul Weller. Dobro bo poskrbljeno tudi za ljubitelje bolj plesne glasbe, saj se bo za mešalno mizo zvrstilo veliko didžejev. Vstopnica za vse štiri dni, ki vključuje tudi kamping, stane 97 evrov. Več informacij o festivalu najdete na uradni spletni strani www.exitfest.org.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.