Magazin
68 ogledov

Izkoristite popuste

En otrok do 12. leta ima v večini ponudb bivanje brezplačno ali vsaj s 50-odstot Žurnal24 main
Zaradi poenotenih zimskih počitnic bodo precej zasedene, zato rezervirajte čim prej.

Med zimskimi počitnicami bo gneča tudi v toplicah, zato želeni termin rezervirajte že te dni.

1. Počitnice na Pohorju
Za tri nočitve s polpenzionom, neomejenim vstopom v gorski center dobrega počutja, čajanko, bogat animacijski program, prost vstop v fitnes in igralnico za otroke ter enkratno kopanje in savnanje boste odšteli 204 evre na osebo, če pa izberete smučarski paket, ki vključuje še tridnevno smučarsko vozovnico, vas bo ta stal 285 evrov. En otrok do 12. leta biva v sobi s starši brezplačno, drugi otrok do 12. leta pa ima na osnovnem ležišču 30-odstotni popust in na pomožnem 50-odstotnega.

2. Radenci: od 99 evrov
Za otroke so poskrbeli tudi v Zdravilišču Radenci. Za dvodnevni polpenzion boste odšteli 99 evrov na osebo, za tridnevnega pa 139. V ceno so všteti kopanje v termah, vstop v svet savn, vodna aerobika in razvedrilni program. Otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta sta v sobi z dvema odraslima brezplačno, sicer pa imajo otroci od 6. do 10. leta 50-odstotni popust.

3. Igre v vodi
V Zdravilišču Laško boste za tridnevni polpenzion plačali od 150 evrov na osebo. Tudi tam biva en otrok do 12. let brezplačno. Poleg kopanja in savnanja so vam na voljo fitnes, celodnevna vozovnica za smučanje na Golteh ali smučišču Celjska koča, za doplačilo 10 evrov pa še smučanje na Mariborskem Pohorju, Rogli ali Krvavcu. Po predhodni najavi je možno varstvo otrok, starih tri leta ali več. Med počitnicami bodo poskrbeli tudi za animacije, delavnice in igre v vodi.

4. Parafinsko kopanje
Terme Lendava prav tako ponujajo brezplačno ponudbo za enega otroka do 12. let in drugega do 6. leta starosti. V apartmajskem naselju Lipov gaj boste za dva polpenziona odšteli 97 evrov na osebo, v hotelu Lipa pa 105. Paket vključuje kopanje v parafinski termalni vodi, nočno kopanje ob koncu tedna in enkraten vstop v svet savn. Čez teden je organizirana tudi živa glasba.

5. Mini počitnice na Čatežu
Do 17. februarja je v Termah Čatež posebna ponudba: trije polpenzioni stanejo od 162 evrov na osebo, otroka do 12. in 6. leta bivata brezplačno; za štiridnevni polpenzion pa boste odšteli od 216 evrov. Ponudba vključuje kopanje in animacijski program.

popusti, toplice, kopanje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ceneje med počitnicami

Izkoristite zimske počitnice za skupno preživljanje prostega časa. Smučarski paket za konec tedna na Celjski koči, ki vključuje dvakratni polpenzion, tri dnevno-nočne smučarske vozovnice, kopanje na celjskem bazenu Golovec in drsanje, vas bo stal 99 evrov na osebo. Otroci od 4. do 12. leta, ki spijo v sobi s starši, imajo 50-odstotni popust, otroci od 12. do 14. leta pa 30-odstotnega.

Za športne družine
Na Otočcu pa se lahko udeležite tridnevnega programa rekreativne vadbe boot camp. Za dve nočitvi s polnim penzionom po načelu zdrave prehrane, vodeno vadbo in savno boste odšteli 214 evrov na osebo. Otrok ima 50-odstotni popust, če pa se prijavita dva odrasla, ima drugi otrok brezplačno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.