Magazin
28 ogledov

Izkoristite zadnji hip

V Sarajevu vam zagotovo ne bo dolgčas. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zamudniki bodo lahko praznovali po zelo ugodnih cenah.

Silvestrski aranžmaji so že precej razprodani. Kar nekaj strank se odloča za tople kraje, kot sta Tunizija in Egipt, najbolj priljubljene destinacije pa so Sarajevo, Beograd in Dubrovnik,” pravi Jana Puhar iz turistične agencije Ojla. V Sarajevu bo 1. januarja nastopila tudi Rebeka Dremelj, v novo leto pa lahko vstopite s trubači.

Dubrovnik za 179 evrov
Med najcenejšimi ponudbami v zadnjem hipu so vsekakor nekdanje jugoslovanske republike. Za tri nočitve z zajtrkom v Dubrovniku boste pri agenciji Ojla skupaj s prevozom plačali 179 evrov na osebo. Ravno toliko boste zapravili tudi za tri nočitve z zajtrkom v novoletnem Beogradu (ponudba turistične agencije Odisej). Željni novoletnega smučanja se lahko z isto agencijo za en teden odpravite na Jahorino, kjer boste nastanjeni v vili ob smučišču. Za polpenzion in nočitev boste odšteli 339 evrov na osebo.

Tunizija od 499 evrov
Spletna stran Zadnjaminuta.com ponuja enotedensko silvestrovanje z vsem vključenim v Šarm El Šejku v Egiptu že za 979 evrov na osebo, v Hammametu v Tuniziji pa za 499 evrov na osebo.

Novoletna križarjenja
Silvestrovo lahko preživite tudi na morju. Novoletna križarjenja po Sredozemlju se začnejo pri približno 600 evrih; preverite ponudbe na spletu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.