Magazin
209 ogledov

Izlet v naravo se je končal potno ...

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Seks na prostem, v slami, travi, listju, kjerkoli razen v postelji, se mi je že od nekdaj zdel povsem nesprejemljiv. Do nedavnega.

Spoznala sem Matica, ki je redno zahajal v naravo in tja vse pogosteje zvabljal tudi mene. Počasi sem postala odvisna od sprehodov v naravo, gozdove, hribe in od prijetnega svežega zraka. Nisem mogla verjeti, da tega prej nisem počela nikoli.

Vse skupaj je minevalo v povsem prijateljskem vzdušju, a le do prvega poljuba, ki se nama je pripetil visoko v hribih. Obdana sva bila s prekrasno zeleno okolico, nebom brez oblačka in toplim soncem, ki je z naju pognalo oblačila.
Videla sem, da opazuje moje prsi, sama sebe pa sem ujela pri opazovanju njegovega izklesanega telesa, ki me je kar vleklo k sebi.

Postala sem vznemirjena, saj nisem vedela, kaj natanko čutim, a zdelo se mi je, da mi postaja zelo, zelo všeč. Sedel je na bližnjo skalo, in ker je bila prekleto neudobna, sem raje sedla na njegovo koleno. Njegov stavek se je v trenutku, ko sem sedla, ustavil in takoj sem vedela, da sem ga presenetila. Z ritko sem mu nagajivo podrgnila po nogi, on pa je svoje roke položil na moja stegna.

Pretvarjala sva se, da ne veva kaj se dogaja in nemo opazovala čudovito okolico. Razgled pred nama je bil naravnost božanski in še enkrat sem se spomnila na to, da pred tem nisem zahajala nikamor in zamujala vse to. Njegove roke so pričele rahlo krožiti po mojih nogah in v meni prebujale nenavadne občutke.

Postajala sem vzburjena in ko bi imel takrat za menoj tiča na prostem bi zagotovo z veseljem sedla nanj. Očitno je bil podobnih misli tudi on, saj so njegove dlani in prsti preverjali do kam sme. Uživala sem v tej igri in ga pustila, da je pobožal kjerkoli je želel. Potem pa sem storila naslednji korak v najini zvezi.

zgodbica seks strast erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Glavo sem nagnila v desno, da sta se najina obraza srečala in ga nenapovedano poljubila na usta. Kljub temu, da je bil nekoliko presenečen, pa je odreagiral, kot bi to pričakoval. Poljubil me je nazaj, njegove roke so me čvrsto objele okoli pasu, mojih ustnic pa ni več pustil iz objema svojih. Zdelo se mi je, da lebdim, tako zelo lepo mi je bilo pri srcu. Počasi sva se prestavila na tla v mehko travo. Še vedno je bil on pod menoj, jaz pa sem mu sedla v naročje.

Dobro sem čutila nabreklino med svojimi nogami in med vročimi poljubi pohotno po njej drgnila s svojim mednožjem, ki je postajalo vse bolj vlažno in pohotno. Njegovi prsti so se zadrli za moje hlače in kmalu je lahko z njimi krepko objel moji ritnici, ki sta se prav počasi zibali naprej in nazaj. Oba sva bila na višku vzburjenosti in manjkal je le še mini detajl, ki bi naju spravil v dokončno ekstazo.
Nisem več zdržala.

Dvignila sem zgornji del telesa in si odpela kratke hlače, medtem pa ga ves čas gledala naravnost v oči. Ko sem se sklonila nazaj k njemu je z lahkoto potisnil moje hlačke navzdol in prišel do tako želene sočne mucke. Njegovi prsti na njej so le še dodatno prilili olje na moj ogenj in pognali moje roke k njegovi zadrgi.

Ekspresno sem se prebila do njegovega korenjaka, katerega sem uzrla prvikrat, a si ga kaj dosti časa nisem ogledovala. Bila sem preveč potrebna za kaj takšnega.

Pomaknila sem se naprej in takoj sedla nanj, da je zaječal pod menoj ter takoj krepko stisnil moji ritnici. Vse ostalo je bilo najmanj tako lepo kot okolica, kjer sva to počela in glasno kolikor sva si želela. Seks v naravi je nekaj nepredstavljivo lepega, le doživeti sem ga morala prvič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.