Magazin
347 ogledov

Izognite se lepotnim težavam, ki se pojavijo po 30. letu

Afrodita Afrodita
O pomembnosti kolagena, ki je najpomembnejši strukturni protein in nepogrešljivi gradnik kože, las in nohtov, se na veliko govori in piše. V Kozmetiki Afrodita so ob lansiranju nove obrazne nege 4D COLLAGEN za javnosti pripravili pogovorni šov o kolagenu.

Pogovorni šov so na zanimiv način izpeljali voditeljica Betka Šuhel z gosti: Natašo Pinoza – Afroditino ambasadorko ter obraz linije 4D COLLAGEN, Andrejo Sterle Podobnik  - himalajsko princeso in Slovenko leta ter dr. Ernestom Novakom – ognjenim kirurgom z dolgoletno lepotno prakso.

Gostje so vsak na svoj način povezani z Afrodito, pa tudi o kolagenu so imeli kaj povedati, saj se le-ta z naravnim procesom staranja v tridesetih letih zmanjšuje, kar se kaže v porušeni enakomerni strukturi dermalnega tkiva.

Biološko aktivnimi peptid

Inovacija iz Kozmetike Afrodita, poimenovana 4D COLLAGEN, uspešno gladi nastale težave kože. Temelji na napredni, več-nivojski KOLAGENSKI FORMULACIJI z morskim kolagenom in biološko aktivnimi peptidi, ki na površini kože zagotavlja takojšen učinek liftinga, v globljih plasteh kože pa dolgoročno spodbudi tvorbo kolagena.

Posledično se zmanjša pojavnost linij in gub celo do 31 odstotkov ter opazno izboljša tonus kože. Obljublja torej pravi preporod kože ter je več kot lifting.

Linija izdelkov ima širok spekter za vse potrebe kože po tridesetem letu: Vlažilni serum za intenzivni občutek hidratacije, Kremi za normalno-mešano kožo in za suho kožo, Očesno kremo za spočit pogled, Sleeping masko za popolno nego kar med spanjem ter Ampule za 7-dnevno maxi pomlajevanje.

Veliko število predstavnikov medijev, sveta slavnih ter lepotnih blogerk je po šovu nadaljevalo druženje še v Afroditinem lepotnem kotičku, kjer so lahko občutili ter preizkusili vse predstavljene izdelke linije 4D COLLAGEN, strokovnjaki Kozmetike Afrodita pa so seveda z veseljem odgovorili tudi na vsa zastavljena vprašanja o pravilni in kvalitetni negi kože.