Magazin
41 ogledov

Izplača se biti Božiček

Božiček bo v večini primerov prišel s spremstvom.  (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Božički. Poleg obdarovanja ponujajo animacije in otroške predstave. Obisk na domu za 40 evrov.

Obdarovanje. V potujočem gledališču Ku-kuc v obisk dedka Mraza ali Božička vključujejo gledališko predstavo in rajanje z otroki. Cena animacije je 450 evrov, v znesek pa so všteti potni stroški. “Večina terminov v decembru je že nekaj časa zasedenih, zato pohitite z naročilom,” poudarjajo v gledališču.

Za podjetja od 200 evrov

Žurnalov nasvet
Previdnost. Pri naročanju Božička na dom bodite previdni. Poklicali smo namreč nekaj zasebnih ponudb, Božički pa nam niso želeli povedati cene obiska in programa. Raje zaupajte organizaciji.

V klubu Pohorski škrat pravijo, da si otroci pogosteje kot materialne stvari zaželijo, da bi jim starši namenili več časa in pozornosti. Cena njihove animacije za podjetja je odvisna od izbire gledališke uprizoritve – okoli 200 evrov. Za obisk na domu je treba odšteti 40 evrov. Božičku pri obdarovanju pomaga božični škrat.

Dobra moža pa vas lahko obdarujeta tudi v SiTi teatru v ljubljanskem BTC. Zakup dvorane z izvedbo predstave Prava princeska in obiskom dedka Mraza ali Božička stane 950 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.