Magazin
78 ogledov

Janez izgine (26. del)

Žurnal24 main
Z dolgimi nohti je grebla po njegovem golem hrbtu in jih zapičila vanj, kadar je želela korenjaka čutiti povsem do konca. Janez je imel dovolj in je skočil z nepotešene potrebnice.

Seks s poskočno lepotičko v avtomobilu ni bilo vse, kar je tistega večera doživel naš Janez. Katra ga je, kot da ne bi imela dovolj, povabila še k sebi domov. Imela je stanovanje v najemu, bila je sama, potrebna in le kaj bi mu sploh še morala ponuditi, da bi šel z njo.

Janez je v tistih trenutkih obrnil nov list v svojem življenju, saj je menil, da z Darinko ne bosta več ostala skupaj, zato je sklenil izkoristiti prav vsako priložnost, ki bi se mu ponudila. Lepotička je živela v ljubkem gnezdecu, ki se je takoj po njunem prihodu spremenilo v sobo seksa. Cunje so letele na vse strani in tudi Janez, ki je ponavadi znal kakšno ustreliti mimo, ni prišel do besede.

Ves čas je imel v ustih njen jezik, joškici ali pa češpljo, ki mu jo je tako zelo dobrovoljno potiskala na obraz, medtem ko je ležal na njeni postelji. Tako zelo odprtega seksa s toliko samozavesti ni doživel še nikoli. Zdelo se mu je, da bi to lahko počel neprestano in dodobra je že pozabil na svoj zakon in ženo. Ta pa ga je doma jezna čakala in tuhtala o tem, ali naj pokliče policijo, kajti njegov mobilni telefon je bil mrtev, prijatelji pa ga ves dan niso videli.

Bilo je že zelo pozno, ni pa vedela, da se je njen možek odločil prespati pri čistokrvni lepotički in skakati po njej vso noč. Prepričala se je v to, da ji morda želi pokazati, da ga njeno ignoriranje ne more spraviti v slabo voljo in je to storil zato, da bi se pokesala.

Precej slabe volje je šla spat in v trenutku, ko je ugasnila luč na nočni omarici, je slab kilometer od nje v petem nadstropju stanovanjskega bloka njen mož s svojim tičem prisilil mladenko, da je vpila: "Jaaaa, Džoni!!! Daj me! Dobro me daj! Kavsaj me celo noč! Do smrti me nažgi!"

Medtem je grebla z dolgimi nohti po njegovem golem hrbtu in jih zapičila vanj, kadar je želela njegovega korenjaka čutiti povsem do konca. Janez je imel nekje vmes dovolj in je skočil z nepotešene potrebnice. Šel je v kopalnico in se zgrožen zazrl v ogledalo. "Mater, pa saj sem tak kot zebra." Nato se je obrnil v levo in desno ter se čudil rdečim progam po celem hrbtu. "Pa ne črno-bel, ampak tak, kot bi me pravkar naskočil trop levov."

Katra mu je bila zelo všeč, a resno je dvomil, da se ji bo še enkrat ulegel v posteljo smrti, kot jo je poimenoval po tistem, kar je ravnokar doživel. Nedaleč stran se je Darinka nemirno premetavala sem ter tja in v glavi sestavljala spravljiv govor za trenutek, ko se bo vrnil domov. Konec koncev ga je še vedno zelo ljubila in oprostila bi mu tudi otipavanje golega kolena lepotičke v parku. Sicer pa do česa več pri njej tako ali tako ne bi prišel, si je mislila. Janez se je vrnil iz kopalnice in nekoliko prestrašen zrl v pohotno lepotičko, ki ga je povsem razkrita in razmaknjenih nog ponovno vabila k sebi.

Rad bi rekel, da ne bo, a njegova usta so ostala zaprta, kot bi jih skupaj držala neka nevidna sila. Še enkrat je končal v njenem smrtonosnem objemu in vse do jutra ni niti zatisnil oči. Šele ko so si skozi zaveso utrli pot prvi žarki, je za nekaj trenutkov zadremal, nato pa se kmalu prebudil z veliko bolečino med nogami. Tiček ga je pošteno skelel in jajca so ga bolela za znoret. Komajda mu je uspelo natakniti kavbojke in kot pravi kavboj je krenil na pot.

Ni odšel domov, pač pa naravnost v službo, počasi pa ga je začela loviti tudi slaba vest, saj vendarle ni bila žena kriva za kratek stik, ki ga je povzročila prav Katra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.