Magazin
324 ogledov

Jasmin ponosen na obsojenega strica Brkića

Big Brother Saša Despot
Jasmin je spregovoril o stricu Erminu Brkiću, ki ga je sodišče pred več kot desetimi leti spoznalo za krivega trojnega umora na Gorjancih.
"Obiskujem ga, imam ga rad kot svojega drugega očeta. Zame je to velik človek. Marsikaj se dogaja, a ne glede na vse, moja kri je moja kri in jaz sem ponosen na vse svoje," o svojem stricu Erminu Brkiću pravi tekmovalec šova Big Brother Jasmin Cerić. "Verjamem in vem, da se bo enkrat dokazalo, da ni kriv," še dodaja.
 
Ermin pa je bil menda eden Jasminovih najbolj gorečih navijačev: "Bil je zelo vesel, ko je slišal, da grem v šov. Menda imajo notri tudi televizijo in rekel mi je, da me bo gledal in snemal vsako oddajo. Bil je res vesel, skoraj toliko kot jaz."

 

Komentarjev 11
  • uros11 18:55 15.junij 2018.

    Na njegovem mestu jas bi isto reagiral

  • Janez_53 08:54 13.junij 2016.

    Ta kretenčič pa ima res na kaj biti ponosen!!! Na trojnega morilca, ki mu je bil zločin dokazan??? Kot sem že večkrat rekel: BB je nekaj najslabšega, kar je televizija "rodila"!!! Ljudje, kje imate moralo???

  • nizakej 22:40 12.junij 2016.

    Je model izjavil, da se on lahko lahko dotika česarkoli in kadarkoli....,takemu bi porezal prste in mu jih zarinil v zadnjično odprtino.