Magazin
49 ogledov

Jasmin: Težko bi izbral med bivšo in Almo

jasmin Voyo
Jasmin Cerić nam je izdal vse podrobnosti njegovega bivanja v hiši Big Brother.

Na začetku šova ste povedali, da nimate družine, da nimate mame, nato pa se je izkazalo, da temu ni čisto tako.
Mogoče se je to prekruto slišalo, česar nisem želel. Videli bomo, kaj in kako bo z najinim odnosom, upam, da bo vse v redu. Mama je ena sama in notri sem dojel, da tudi mame delajo napake.

Kako pa komentirate to, da se je v času vašega bivanja v šovu poročila?
Želim ji vso srečo, samo to bom rekel.

Veliko prahu pa je v šovu dvignila tudi vaša romanca z Almo. Kako se bo razpletla?
Ko sva bila zares skupaj, kot fant in punca, sva se veliko kregala, zato sem hotel narediti korak nazaj. A to ne pomeni, da sva končala, šla sva le korak nazaj in bila skupaj brez prepirov. Veliko vprašanj sem dobil, kaj bo, ko pridem ven? To bomo še videli.

Pa ste jo pogrešali, ko je zapustila hišo?
Seveda, zelo. Pet dni sem spal z njeno majico. Njen odhod je bil nepričakovan, želel sem si, da bi stala z menoj v finalu.

Kakšna mislite, da bo vajina prihodnost, je možno, da se s tega razvije kaj več?
Je možno. Z njo si želim preživeti čim več lepih trenutkov, kar bo, pa bo. Pustimo času čas. Sedaj bom živel iz dneva v dan. Nekaj stvari se morava pogovoriti na štiri oči, nato pa nama bo verjetno lepo.

Veliko ste omenjali tudi bivše dekle, kako bi reagirali, da bi vas obiskala v hiši ali vas poklicala po koncu šova?
Notri ne bi prišla, ker je to taka odlična punca, da nimam slabega komentarja za njo. Sramežljiva, lepa, ne bi se spuščala v takšne stvari. Če bi me sedaj poklicala, pa ne vem, kaj bi naredil, ker sem se enkrat že ugriznil v jezik in se ne bom še enkrat.

Bi vam bilo težko izbrati med njo in Almo?
Verjetno res.

V šovu pa ste omenili, da imate poleg zveze z Almo za razčistiti tudi nekaj drugih stvari, katerih?
Res je, ne vem, kaj me čaka, ko pridem ven. Preden sem šel v hišo, sem želel v Nemčijo, tako da ne vem, kaj mi bo sedaj ponudila Slovenija. V glavnem, šel bom za boljšim življenjem in ne bom si pustil, da mi katero dekle, pa če je to Alma, mama, bivša punca ali teta, stoji na poti. To je prvo.

Kdor koli se je v šovu spoprijateljil z vami, mu je priljubljenost padla in obratno. Imate tudi v resničnem življenju takšen vpliv na ljudi?
Ne vem (smeh). Kot mi je že pisalo na majici All eyez on me (Vse oči na meni, naslov albuma pokojnega raperja 2Paca, op. a.). S temi ljudmi, ki jih imam, me imajo radi in jaz njih, pravih prijateljev imam zelo malo, ampak si boljših ne bi mogel želeti.

Povejte, kaj se je dogajalo med prepirom z Draganom, ste mu res grozili, da ga boste ubili?
Zagotovo s smrtjo nisem grozil nikomur, tako slab človek spet nisem. Sem mu rekel, da se bova srečala zunaj, a to niso bile resne grožnje, pač pa sem to izrekel v navalu jeze. Svojih dejanj ne obžalujem, vendar mi je po eni strani malo žal in sem se Draganu opravičil že v hiši, ko se je on opravičil Almi. Mislim, da sva sedaj v redu.

Menda pa ste mu rekli, vsaj slišati je bilo tako, da če se vas še ne boji, naj pogoogla priimek vaše mame.
Ne vem, rekel sem marsikaj. Rekel sem mu pogooglaj moje ime Cerić Jasmin, to sem rekel.

Kaj se s tem misli?
Nisem mislil na strica in ne vem, zakaj ga sedaj v vse vmešavate. Ne vem, kako je bilo slišati, rekel sem mu pogooglaj ime Cerić Jasmin.

Zakaj?
Ker mi je očital, da zakaj sem ponosen na svojo preteklost in mi pokazal na roke.

Zakaj na roke?
Ker imam na rokah dve tetovaži, ena za mamo in eno za bivše dekle. 

Na začetku, pri Cerićevih, ste bili zelo pozitivno naravnani, ko ste prišli v osrednji del hiše, pa ste se z vsemi prepirali in jih provocirali.
Biti zaprt s tremi ljudmi je čisto drugače kot biti zaprt z dvanajstimi. To, da sem se kregal z vsemi, ni res. Na začetku se skoraj z nikomer nisem kregal, sem pa provociral, priznam. Zakaj? Zaradi dolgčasa. Na drugi strani sem provociral tudi Jadranko, a s tem nisem mislil nič slabega. Jadranko imam zelo zelo rad. Ko sem videl, da je slabe volje, pa sem jo pustil pri miru.

Kaj pa prepir z Mirelo, po katerem je doživela živčni zlom. Zakaj ste rinili v njo, če ste vedeli, da je pijana?
Kaj me boste kaj lepega vprašali (smeh)? Nisem rinil vanjo, ona mi je nekaj rekla in sem ji odgovoril nazaj. Jaz se nikoli ne umaknem. Nisem pa bil pijan, v hiši Big Brother nikoli.

Kaj lepega pa se boste spomnili iz hiše Big Brother?
Spomnil se bom Alme, Erika, čeprav bom z njimi še v kontaktu. Ene velike dogodivščine. Veliko sem se naučil. Veliko napak sem popravil in našel veliko rešitev za svoje napake.

Boste nadaljevali tudi z rap kariero?
Joooj, bom. Preden sem šel v hišo, sem se s tem ukvarjal bolj amatersko in nisem v to vlagal nekega resnega denarja. Sedaj mislim, da imam dober začetek in da se bom maksimalno potrudil in izkoristil to, kar sem si zaslužil tukaj notri. Upam, da mi uspe, saj zase pravim, da nisem slab raper.  

Komentarjev 4
  • nesehecat 09:27 17.junij 2016.

    psihopat egocentrični...ničesar ne obžaluje, hkrati pa za nič ne prevzame odgovornosti... poba, odrasti in se začni zavedat, da se svet ne vrti okoli tebe in da je večina tele grožnje s strici in podobnim prerasla že v osnovni šoli

  • patron 14:49 16.junij 2016.

    sami zgubidančiči so tile iz BB..........Alma dej ga na konico pete, če se ne more odločit.....bruuuuuuhahaha

  • Majazmaja 13:58 16.junij 2016.

    Zato, ker je pojav v šovu začetek njihove ''kariere.'' ''Kariere'' pojavljanja na različnih dogodkih, kot je npr. petkova vodka party v Blatnem dolu ali klobut party v Selu pri Metliki (imeni krajev sta izmišljeni). Ampak to samo do naslednjega reality ...prikaži več showa, ko pridejo novi 'karieristi,'' trenutni pa odpadejo kot knof od starih gat ... :)