Magazin
22 ogledov

Jaz in moj pralni stroj

Žurnal24 main

Nopogrešljiva inovacija je za mene pralni stroj. Pa kako tudi ne bi bil, saj si ne znam predstavljat, da bi morala prati perilo na roke, pa saj niti časa ni za kaj takega, včasih ni niti časa, da bi perilo obesila na štriček.
Povedala bi Vam rada kaj o našem pralnem stroju. Je že zelo star 10 obletnica je že mimo in je zelo žilav in vztrajen po njem bi si morali vzgled jemati tudi ljudje.
Občasno imamo tudi poplave ampak ne da bi se pokvaril ampak zato, ker kakšna nogavica zaide v napačno pot in tako pralni stroj kar pere brez, da bi se zaustavil in tako je potrebno odpreti boben in pride do poplav, vendar perilo je oprano v nulo kot se temu reče.
Pred kratkim smo opazili, da belo perilo je nekam slabo oprano in sem dejala morda pa je kriv prašek ampak ne, poklicali smo mojstra in ta je dejal, da se temperatura več ne povzpe na 95 stopinj in zato se belo perilo dobro ne opere. In tako ga je mojster popravil in mi peremo naprej.
Na začetku, če dodamo mehčalec o njem na koncu pranja ni ne duha ne sluha zato ga je potrebno dodati točno na določeni črki, tako so označene funkcije pranja.