Magazin
153 ogledov

Je Zara s fantom zaradi denarja?

kmetija Saša Despot
To nam je o Robiju povedala Zara.

Zari, ljubljenki gledalcev, je v šov Kmetija: Nov začetek pismo poslal Robi, za katerega je takrat rekla, da ni njen fant, da pa ga ima rada. Na finalni oddaji nam je povedala, da sta par, potem pa smo v oddaji Brez cenzure slišali, da to nista. Kot je povedala Jerica Zupan, naj bi bil Robi nad Zarinim nastopom razočaran, med tem ko je bila v šovu pa naj bi jo celo prevaral. Voditeljica Špela Grošelj je želela zadevo razčistiti v studiu. "Prišlo pa je tudi do skakanja čez plot. To naj bi se dogajalo, medtem ko si ti bila v šovu, kajne?" je vprašala voditeljica, Zara pa odgovorila: "Ja res je.“ Dodala je, da so ji to povedale prijateljice, da pa ima vsaka zgodba dve plati. O tem je spregovorila tudi za naš medij.

"Midva sva skupaj in se imava rada. Govorice so eno, resnica pa drugo. Robi me je čakal," je za Žurnal24 povedala 33-letna Zara. Dodala je, da Robi ni bil razočaran in da jo je skozi celoten šov podpiral. On je tisti, ki ji je pred vstopom v šov svetoval, naj bo sproščena in naj ne jemlje vsega tako resno, kot v resničnem življenju.

Je z njim zaradi denarja?

V oddaji Brez cenzure pa je Matic rekel, da je 'Robi dober samo, kadar ni drugega' in da je Zara z njim zato, ker je 'poln denarja'. Po tem pa se je oglasila še Adriana, ki povedala, da naj bi Robi imel zelo dober avto: "Samo trije takšni so v Sloveniji!"

Zanimalo nas je, od kod Adriani ta informacija. "Ta avtomobil sem videla, ko jo je Robi pripeljal na finalno oddajo in celo vprašala me je, če sem videla, kakšen avto ima. Tudi na Kmetiji je omenila, da ima dober avto in denar," je za Žurnal24 povedala Adriana. No, Zara pa je na to za naš portal povedala: "Ni res. Imate napačne informacije. Robi je običajen delavec tako kot jaz. Adriana očitno ve več kot jaz."

Komentarjev 2
  • Bethesda 16:07 23.december 2016.

    Kriva je pa televizija, ki te brezdelnike placuje da klampfajo neumnosti po tv. In seveda krivi gledalci, ki te neumnosti gledajo.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:29 21.december 2016.

    Brez cenzre? Še en ameriški praznik primitivizma. To je en navaden trop bednikov, ki se razgalijo pred kamero za par €