Magazin
1505 ogledov

Ječala je kot prava mačka

seks, avto Žurnal24 main
Tako sem se zagledal vanjo, da bi se najraje vpisal k tečaju aerobike. Prvič sem jo videl v bifeju, ko je sedela le eno mizo naprej, in nemudoma z očmi ostal prikovan nanjo.

Ko je vstala, da bi šla do toalete, me je fascinirala njena zadnjica. Še vedno je bila oblečena v športne pajkice, ki so se tesno prilegale njenemu telesu ter tako poskrbele za to, da moj duh ni imel miru. Njeni popolni ritnici sta se odzibali mimo mene, moj pogled pa jima je hipnotično sledil. Ko sem se vendarle obrnil nazaj, sem ugotovil, kakšno neumnost sem storil. Njena kolegica, ki je še vedno sedela za mizo, se mi je nasmihala in si verjetno mislila, kakšen pohoten bedak sem. Ko se je lepotička vrnila, ji je seveda takoj povedala za moje opazovanje, kar je bilo razvidno tudi iz njenega pogleda preko ramena. K sreči pogled ni bil grd, ampak se je celo nasmehnila in mi pomežiknila. Bil sem ves zmešan in komajda zmogel oditi mimo nje, saj se mi je nenadoma zelo mudilo v pisarno.

Naslednji dan sva se srečala na istem mestu. Tokrat sem se zadržal, zato pa se ni zadrževala ona. Nisem vedel, ali je le zlobna, navihana, ali pa se mi je želela le približati. Povabila me je namreč na uro aerobike, kamor seveda nisem imel namena iti, saj so tam same hude bejbe in sebe v pajkicah tam res ne vidim.

Sva pa tako prišla v stik in naslednji dan že skupaj sedela na kavi. Zvečer sva se imela lepo na uri tenisa, naslednji večer pa v njenem avtomobilu preizkušala nastavitve sedežev. V življenju še nisem imel pod seboj tako zelo seksi mačke, ki bi s takšno naglico želela priti v moje spodnjice. Njeni prsti so neučakano silili v napol odprto zadrgo, zato sem ji nekoliko pomagal in si povsem odpel hlače ter pas. Z roko je hitro smuknila za hlače in čvrsto prijela za tiča, ki je stal kot zabetoniran. Do takrat se je nisem upal niti prijeti za ritko, po tistem pa sem jo grabil, kjerkoli sem le lahko. Seveda sem se najdlje zadržal na njenih čvrstih ritnicah, ki so bile vedno pri roki in tako zapeljive, da se jim moški enostavno ne more upreti. S prsti sem ji segel tudi med noge in se prepričal, da ji v češpljici vre. Žlebiček, ki se je tako lepo izrisal na njenih pajkicah, je bil precej vlažen, zato sem se odločil, da jih potegnem z nje.

Medtem se je ona že dodobra spoznala z mojim korenjakom in ga pošteno žulila skozi pest. Njen jezik je švigal okoli mojega, njene ustnice so sesale moje, zato sem si želel le ene reči. Da bi vse to počela še z mojim korenjakom in me pospremila do orgazma stoletja, ki bi se končal v njenih tako požrešnih ustih. Ni bilo videti, da bi se hranila, ali pa bila previdna glede mojega preranega izbruha. Na vso moč je navijala tiča v svoji roki, nategovala kožico preko nabrekle glavice, jaz pa sem ji medtem s prsti že nekaj časa polnil pohotno muco. Ječala je kot prava mačka in me vzpodbujala, naj ne preneham. Težava pa ni bila v tem, da s prsti ne bi zmogel dokončati začetega, pač pa se je dvom naselil v moje misli glede kačona v njeni desnici. Zdaj, zdaj mi bo prišlo, ona pa še kar navija in gnete, mi muco potiska na prste in ječi, kako zelo ji bo prišlo. Upal sem, da čim prej, ker resnično nisem vedel, kako bo prenesla vrelo belo lavo v svoji roki. K sreči je začela najbolj poskakovati ravno v trenutku, ko sem se predal, saj nisem zdržal več. Kričala je, da jo je bilo verjetno slišati tudi precej stran od avtomobila, jaz pa sem povsem otrdel ter prihajal v njeno dlan, ki se je hitro napolnila. Seveda je brizgnilo tudi po sedežu in takrat sem bil vesel, da nisva v mojem avtu. K sreči je imela v predalu paket robčkov, s katerimi sva kolikor toliko očedila packarijo, se oblekla in brez besed odpeljala iz gozda. Odložila me je na našem parkirišču, se nasmehnila in končno odprla usta: "Jutri sledi še ostalo. Ne razočaraj me."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.