Magazin
162 ogledov

Ječala sva sredi gozda

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Bil je čudovit, topel dan, sedela sem na štoru v svojem priljubljenem gozdičku in vdihavala svež, čist zrak. Le ptice so lepo žvrgolele nad menoj, sicer pa mir, ki človeka neznansko sprosti.

Od nikoder pa so se na mojih očeh nenadoma pojavile dlani nekoga, ki sem ga sicer pričakovala, a ne tako potiho in zvito izza hrbta. Bil je on. Ljubezen mojega življenja, ki je poskrbela, da sem pozabila zapitega moža, od katerega sem se nedavno ločila. Končno sem bila spet kot ptica na veji in svobodno razmišljala o prihodnosti.

Pravega seksa nisem poznala že leta in z njim je končno prišlo tudi to. Tako zelo rada sem se mu predajala, da sem v trenutku, ko mi je od zadaj prekril oči, vedela, da se mu bom znova. Poljubil me je na lice, nežno kot ponavadi, nato pa sedel poleg mene. Nisva potrebovala odvečnih besed. Sedela sva tam sredi narave, se držala za roke in tuhtala o lepoti okoli naju.

Obrnila sem se k njemu po nov poljub, tokrat na usta. Njegova desnica me je objela okoli vratu, levica pa je segla za hrbet. Tako varno sem se počutila v njegovem objemu. Lahkoten vetrc je kot nalašč potegnil pod mojo oblekico in mi jo začel potiskati navzgor po nogah. Pustila sem jo, saj se mi je zdelo, kot da z vetrom upravlja on in da kljub zasedenim rokam vseeno nekako pride pod moje krilo. Kmalu sem na golem stegnu začutila njegovo dlan, kako ga gladi. Koža se mi je naježila in iz sekunde v sekundo sem si ga želela bolj. Ko se je s prsti dotaknil mojih spodnjic in ugotovil, da si ga zelo želim, je še bolj samozavestno nadaljeval.

Kaj bi dala, da bi me lahko v trenutku slekel, me dvignil nase in prislonil ob mogočen hrast nasproti naju. V mislih sem že čutila njegovega trdega korenjaka prodirati v navlaženo ustje moje muce in se slišala ječati tam sredi gozda. Nisem bila gola v trenutku, kot sem si želela, je pa zato s prsti hitro prišel mimo navlaženih čipk in blazinice nežno prislonil ob nabrekel ščegetavček. Takrat sem ga narahlo ugriznila v vrat in še bolj razmaknila svoje noge. S prsti je krožil okoli nabrekline, me silil govoriti traparije in se ob tem neznansko zabaval. Z levico sem preverila stanje v njegovih hlačah in zadovoljna ugotovila, da je popolno. Manjkala je le še malenkost s hlačami in stisk ob drevo.

eroti%C4%8Dno | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Tudi do tega sva kaj kmalu prišla in neudobno deblo se je vseeno izkazalo za prikladno, ko sem se mu z nogama objeta okoli hrbta predajala. Nežno je prihajal vame s svojim dolgim korenjakom, vsakokrat do konca, in me prisilil, da sem blago zaječala. Vseeno pa tako nisva zdržala dolgo. Odnesel me je nazaj k štoru, sedel nanj z menoj vred v naročju in z dlanmi prešel moj hrbet, ki se je upogibal nad njim. Nato je segel navzdol ter s prsti končal na napetih hlebčkih, ki so se zibali nad njegovim ponosom.

Ljubila sva se kot v pravljici in povsem tako sem se tudi počutila. Pravljično. Njegove goreče ustnice so z mojih spolzele po licih na vrat, ga poljubljale in se spustile še nižje. Z rokama oklenjena okoli njegovega vratu sem se z glavo nagnila povsem nazaj, da mi je lahko poljubljal prsi, mi z ustnicami objemal nabrekle bradavice in mi z obrazom med oblinami ječal, kako noro lepo mu je. Pošteno se mi je vrtelo od pogleda proti krošnjam dreves, vse mi je plesalo okoli oči, a počutila sem se tako popolno, tako presrečno.

Brez prestanka sem se nabijala na njegovo nenasitno zver, suvala z boki proti njemu in se prepuščala čudovitemu orgazmu sredi narave, s katerim sem bila le za las hitrejša od njegovega, ki je sledil naslednji hip.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.