Magazin
54 ogledov

Ječanje je napolnilo kopalnico

seks Shutterstock
Kot dve podivjani živali sva priletela v malo kopalnico s straniščem in zaprla vrata, da bi kmalu padla s tečajev. Bilo nama je vseeno, če vse polomiva.

Ni bilo najino. Prijatelja sta naju prosila, da popaziva na stanovanje med njuno odsotnostjo. Ker pa se je bližala ura, ko naj bi se vrnila, nisva želela še enkrat razmetati stanovanja.

Od predhodnega otipavanja in poljubov sva vsa vroča torej priletela v kopalnico in začela grabiti drug po drugem. Že tako kratko krilo sem si vlekla še višje, on pa je z rokami nestrpno iskal pot do mojega mednožja. Čutila sem gomazenje njegovih prstov preko pohotne češpljice, sama pa sem se trudila razpeti njegove hlače. Hrepenela sem po tistem tiču, kot da ga ne bi videla že celo večnost.

Bil je neučakan in v tem hitenju strgal moje najlonke. Njegovi prsti so skozi luknjo prišli do vlažnih spodnjic, jih spretno zaobšli in preden sem uspela zajeti dovolj zraka, že napolnili mojo vzburjeno mucko.

Zaječala sem, kot bi mi bilo prvič, in se čudila sama sebi. Tisti dan sva se že dvakrat dala dol, pa se mi je zdelo, kot da se ne bi že mesece. Pohota v meni je vrela, moje telo si ga je neznansko želelo, moja desnica pa je ekspresno švigala po debelem korenjaku gor in dol. Tudi on je ječal in mi kazal, kako zelo me potrebuje. Z vrhom nabrekle glavice sem si božala tamalo, pri tem pa zavijala z očmi, da so me že pošteno bolele. »Daj, potegni mi ga, mačka!«

Šla sem na kolena in se med globokimi vdihi zagledala v postavnega korenjaka. Res je bil lahko ponosen nanj. Ne prevelik, a zato toliko bolj obilen in veličasten v stoječem stanju. S prsti nisem mogla okoli celega, sem pa zato v usta vzela lepo oblikovano glavico in jo začela prav počasi sesati. Začutila sem njegove roke na temenu, ki so nakazovale, kako hitre obdelave si želi. Poigrala sem se z njegovo polno mošnjo in mu oreščke spustila skozi prste, da ga je pošteno dvigovalo od tal. Niti na misel mu ni prišlo, da bi me prekinil.

Naslonil se je na umivalnik in užival ob pogledu, ki sem mu ga nudila. Spomnila sem se orgazma, ki sem ga bila deležna na fotelju v delovni sobi. Sedela sem z razkrečenimi nogami in gledala, kako mi liže češpljo, sesa nabrekel gumbek in me spravlja v delirij. Med gnetenjem joškov mi je prihajalo v valovih, in preden sem se lahko prvič slišala, sem že nekajkrat glasno kriknila, kako mi prihaja.

Tokrat je bila vrsta na meni in želela sem si, da bi bil vsaj tako potešen, kot sem bila prej jaz. Desnica mi je ves čas uhajala med stegna in s prsti sem le še povečala luknjo na svojih žabah. Hrepenela sem po tistem tiču, da bi mi dodobra napolnil malo pohotnico in poskrbel še za kakšen vrhunec. »Ahh, vstani, ne morem več!« me je presenetil. Začudeno sem ga pogledala in vstala. Njegove roke so me zgrabile za boke in me zavrtele okoli za pol obrata. Porinil me je naprej, da sem se z rokama ulovila na koš za umazano perilo, nato pa nekaj trenutkov užival ob pogledu na mojo napeto ritko.

Krilo mi je potisnil povsem do hrbta, potegnil z mene tako raztrgane žabe kot spodnjice in še enkrat pobožal vzburjeno češpljico. Nato je enako storil še s svojim korenjakom in me povsem razkuril, ko se je znova umaknil, namesto da bi ga zagnal vame. Nato sem vrh vlažnega uda čutila drseti med ritnicama, ki ju je s prsti ves čas vlekel narazen, pogoltnila velik cmok, ko je preskočil danko, in pohotno zaječala, ko je z zajetnim tičem končno zapolnil prepotrebno češpljo. S takšno silo me je naskakoval, da sem mislila, da bom končala v košu, ki je bil k sreči prazen. Mokro tleskanje je hitro napolnilo majhen prostor, temu so se pridružili še najini pohotni vzkliki in ni minilo dolgo, ko sva se že predajala novi zmagi tistega dne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.