Magazin
199 ogledov

Jerica Zupan: Denis je super, le umetne trepalnice so odveč

Brez cenzure Planet TV
Najnovejša komentatorka oddaje Brez cenzure Jerica Zupam, nam je povedala, kako se znajde v novi ekipi in kako se kosa s Špelinim dekoltejem

Kako se znajdeš v novi vlogi komentatorke?
Meni se zdi, da za enkrat super. Predvsem mi je pomembna energija, ki je prisotna med nami. V smeh me spravlja Denis, pri Špeli pa mi je všeč njena pozitivnost.

V enem delu je bil Denis na začetku malo nestrpen, ker ga nisi pustila do besede …
Druga epizoda je bila to. Tudi Denis zelo rad govori, tako kot jaz in seveda Špela. Vsi bi radi prišli do besede, ampak najbolj glasen zmaga, očitno. Se mi zdi, da bo pri nas tudi prišlo do kakšne bitke. To ne bo bitka dekoltejev, ampak bitka besed ali pa bitka glasilk. Predvsem pa smo vsi glasni glede Lidije. Mislim, da je postala zvezda šova, četudi bolj v negativnem smislu. Vsi jo imamo v zobeh.

Kako se sicer razumeta z Denisom?
Denis je zelo simpatičen, nagajiv in zanimiv. Vedno je glasen, tudi v garderobi. Všeč mi je, da veliko da na svoj videz, ampak včasih pa malo pretirava. Recimo umetnih trepalnic res ne potrebuje.

Baje imaš celo zapiske? Kaj imaš zabeleženo?
Ah ti zapiski ... Zapisane imam izseke iz oddaj, nič kaj posebnega, tako, za vsak slučaj. A veste v šoli  si naredil 'plonk ceglc', ampak za vsak slučaj ... Imel si ga poleg, uporabljal ga pa nisi. Razen, če si res rabil (smeh). No, to.

Kako bi se ti znajdla na kmetiji?
Mene bi imela Lidija zagotovo v zobeh. Ampak jaz se ne bi dala in bi pokazala, da se da marsikaj naučiti. Pomembno je, da si priden in da imaš voljo. Mislim pa, da bi se povezala tako s starejšimi kot mlajšimi. Lahko je sicer govoriti, če nisi poskusil tega, ampak mislim, da bi se znašla. No ja, kakšnemu delu bi se poskusila tudi izogniti.

Če bi dobila priložnost, da greš in živiš z njimi en teden … Bi šla?
Bi. Z veseljem. Ampak samo za en teden. Želim se naučiti molsti kravo.

A bi se sploh prijavila?
Ne bi se prijavila v noben resničnostni šov. Jaz rada gledam šove, sodelovala pa ne bi.

Ne boš več tvitala? Lansko leto si bla kar aktivna …
Lansko leto nisem sodelovala v oddaji Brez cenzure, letos pa. Haha, seveda bom občasno tudi tvitala. Všeč so mi tudi komentarji drugih.

Za koga navijaš?
Za Marjana. Za to, da zbere denar in svoji hčerki omogoči normalno življenje. V šovu pa ... Smo na začetku, trenutno težko rečem. Čakam, da se še kdo izpostavi, da ga bolje spoznam. Zaenkrat navijam za Matjaža, simpatična pa sta mi  tudi Senad in Adrijana.

Kdo ti gre najbolj na živce?
Mislim, da je očitno, da Lidija. Zamerim ji, da je šel Marjan ven zaradi nje. V veliko tolažbo pa mi je, da so se ljudje tako odzvali in nakazali denar za operacijo hčerke Lane. Tudi sama sem pomagala. Kljub temu bi lahko ostal notri vsaj še kak teden, če ne več. Ampak to je šov, predvsem pa je Kmetija: Nov začetek nepredvidljiva in ni odvisna od glasov gledalcev, temveč zgolj od tekmovalcev.

Kaj pa bitka dekoltejev … Si upaš kosati s Špelo?
Kosati se z njo zagotovo ne morem. Pomoje je njena številka modrčka F (smeh). Dekolte imam v resnici poredko, ampak občasno pa si bom privoščila malo bolj razgaljeno oprsje, pa če vam je všeč ali pa ne (smeh).

Komentarjev 1
  • c1305166 13:00 13.september 2016.

    A ni blo za lektorja?