Magazin > Joonglaa
2396 ogledov

Fuj: Poglejte, kdo je mastnega golobčka izpustil kar pred kamero

joonglaa
Preberite, kaj so tokrat ušpičili tekmovalci Joonglaa Star šova. Uganete, kdo je prejel imuniteto in bo v naslednji epizodi varen pred izločitvijo?

Brez smeha na Joongli ne gre in to so tekmovalci Alyine, Coolfotrove in Klemnove ekipe v 2. epizodi tudi dokazali. Tekmovalci so se namreč prelevili v komike in najboljši je osvojil ogromno prednost - imuniteto pred izpadov v naslednjem krogu. 

Da je prava komičarka, je prva dokazala Ema Jagrič, ki tekmuje v rdečem A-teamu. ‘’Kdo ve, zakaj fantje nimajo menstruacije?,'’ je sotekmovalce izzvala svetlolaska. ‘’Zato, ker bi se hvalili z velikostjo tamponov,‘’ in vsi so prasnili v smeh. 

kaja solo Magazin Znana Slovenka priznala, da je biseksualka

Vseeno pa ta smeh ni bil nič v primerjavi s krohotom, v katerega so planili tekmovalci, ko je eden od njih brez sramu, kar pred kamero izpustil mastnega golobčka. To ni bil nihče drug kot tekmovalec Coolfotrovega CF-teama, Bor Zagoričnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če vs zanima kko sm tko nasmejou tekmovalce @joonglaa starshowa, kliknite na moj bio😂😂😂

A post shared by Bor | CNYK 🎵 (@borzagoricnik) on

Veter, ki ga je Bor izpustil pa je bil očitno tako močan, da je odpihnil vso konkurenco in tekmovalcu bele ekipe prisvojil imuniteto pri prihodnjem izzivu. Vseeno pa je poleg imunitete pokasiral tudi nekaj zgražanja sotekmovalcev.

 | Avtor: joonglaa joonglaa

V videu si oglejte, kakšen vetrič je Boru prinesel imuniteto! Pa vi, poznate koga, ki bi celo Bora premagal v spuščanju golobčkov?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.