Magazin > Joonglaa
527 ogledov

Izpadli kandidati o svojih favoritih

Instagram @lukamisuric
Najbolj nor resničnostni šov v Sloveniji se počasi bliža koncu. Pot smo začeli s 14 tekmovalci, v velike finale pa so se uvrstili le trije- Kaya Solo, KanaiBoy in Mravla. Pred koncem smo naše izpadle tekmovalce povprašal o njihovih favoritih.

Kako zelo so se med šovom povezali s člani svoje ekipe dokazujejo njihovi odgovori. Vsak si je za svojega favorita izbral finalista svoje ekipe. "Sprašujete me po favoritu? Itak da Kanai halo! Čeprav so res vsi dobri, ostajam zvesta našemu rdečemu A TEAMU!," nam brez pomisleka pove izpadla tekmovalka Ema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Res sem vesela, da sem del NAJBOLJŠE (😉) EKIPE v JOONGLAA star showu - ATEAM!❤️🏆Spremljaj nas še naprej in pričakuj nepričakovano🔥🤫 #joonglaa #alya #ateam #youtube #recording

A post shared by Ema Jagrič (@ema.jagric) on

Emi se hitro pridruži tudi Erix. Prizna sicer, da so v finalu ostali najboljši, a vseeno kot svojo favoritko izpostavi Kayo. "V showu so ostali le še trije izjemni finalisti. Težko rečem kdo je moj favorit, saj si vsak med njimi zasluži zmago. A ko že moram izbrati, izberem Kayo Solo, saj je del najboljše ekipe "Bundy's Finest". Seveda bi rad da zmaga finalistka, ki je v isti ekipi kot jaz, saj sem med samim šovom največ časa preživel s svojo Bundy’s Finest ekipo."

Tudi tretji finalist ima pri svojih sotekmovalcih svoje navijače. "V finalu bom definitivno navijala za Mravlo, saj je Štajerc in še v moji ekipi. Kot 16 letnik je zelo sprijaznjen s Svetom in stoji na trdnih tleh," nam pove Nuša.

Erix še doda, da so prijateljske vezi ena najlepših stvari, ki mu jih je prinesel šov. "V šovu sem se res zabaval na polno. Spoznal sem mnoge zabavne ljudi, ki so polni talentov in se z njimi spoprijateljil." Tudi dekleti se strinjata z Erixom.  "Čeprav nisem domov odnesla glavne nagrade, sem odšla z veliko novimi prijateljstvi in poznanstvi, kar pa mi pomeni ogromno," doda Ema. Tekmovalci so se očitno povezali v pravo malo družinico. "Prepričana sem, da smo se vsi tu spoznali z namenom in da nas čaka še nadaljevanje zgodbe. Postali smo prijatelji in mala družinica," zaključi Nuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Second family👅❤️ @joonglaa 💪🏻

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 𝓜𝓲š𝓾𝓻𝓲ć🐧 (@lukamisuric) on

V nedeljo ob 19ih ne zamudi finalnega dogodka Joonglaa Star šova, kjer bomo razglasili zmagovalca najbolj norega šova v Sloveniji! Pred finalnim dogodkom pa si oglej še zadnjo epizodo Joonglee. 

Komentarjev 1
  • rosogay119 18:56 25.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best