Magazin > Joonglaa
3889 ogledov

Kaj se plete med našim pevcem in lepo Tjašo?

polkaholiki
Polkaholiki tokrat z malo drugačno pesmijo, Niko Zorjan zanimalo le, kaj se dogaja med Gašperjem in Tjašo.

Fantje iz skupine Polkaholiki so izdali nov spot, in sicer za romantično pesem Bela roža. Tokrat je glavno vlogo v spotu odigral Gašper, ki je stal pred velikim, a zelo prijetnim izzivom. S Tjašo, plesalko Plesnega mesta, je moral odigrati več romantičnih prizorov, ob katerih bo njegovim oboževalkama „zavrela“ kri – ali od ljubosumja ali pa od še globlje naklonjenosti postavnemu mladeniču. 

Spot so pokomentirali tudi naši znani obrazi, ki so bili nad iskricami, ki so več kot očitno letele med Gašperjem in Tjašo, presenečeni – še najbolj Nika Zorjan, ki jo razjeda od radovednosti, ali je Gašper sedaj morda oddan.

 "S Tjašo se poznava približno eno leto. Oba sva se takoj dobro razumela na prijateljskem nivoju in v spot vložila 110 odstotkov, zato delujeva tako pristno. Ni bilo pa vse zaigrano … Prizori, v katerih sva vesela in v katerih sem nanjo obujal lepe spomine, niso bili zaigrani," je Gašper odgovoril na naše vprašanje, ali je bila naklonjenost med njima zaigrana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.