Magazin > Joonglaa
193 ogledov

Kanal Joonglaa je dobil novo zvezdo!

til čeh
Ekipi na Joonglii se pridružuje mladi glasbenik, novo ime na naši glasbeni sceni.

V 3. oddaji letošnje sezone Slovenija ima talent se je pojavil fant, ki pravi, da prisega na pesmi zabavnega stila slovenske glasbe. Brendi in Dejan Vunjak sta od nekdaj njegova vzornika, v oddaji pa se je predstavil s skladbami Dejana Vunjaka in navdušil publiko in žirante s svojim nastopom! Nastop lahko vidite TUKAJ.

Vesel, živahen, nasmejan, preprost fant iz Lokovice, Šaleške doline blizu Šoštanja, je tudi glasbenik, ki se pridružuje ekipi JOONGLEE. 

Til je poleg tega, da se je učil igranja klavirja, kitare in petja, tudi državni prvak v Minimotu, letos pa je tudi državni prvak v e-kartingu. Treniral je odbojko, sicer pa učitel smučanja, jadralec. Zanima ga veliko stvari, a njegova prva ljubezen je glasba.

Takoj po svojem nastopu na Slovenija ima talent, je Til predstavil na Joonglii pesem Vikend, ki zajema vse, kar predstavlja. Veselje, šaljivost in glasbo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.