Magazin > Joonglaa
7230 ogledov

‘’Ljudje so jezni sami nase, ker se tega niso spomnili sami’’

instagram @kaya.solo
Spoznajte mlado slovensko Youtuberko Kayo Solo, ki že od najstniških let ustvarja video vsebine za svoj Youtube profil, ki ima že več kot 30 tisoč sledilcev. Zaupala nam je kakšni so bili njeni začetki in kako se sama spopada z negativno platjo izpostavljenosti.

Simpatična 22-letna Velenjčanka je z ustvarjanjem začela v prvem letniku srednje šole. Po njenih besedah je takrat šlo le za kratke posnetke brez kakšnih večjih načrtov. Nato se je ljubezen do snemanja razvila in tako njen Youtube kanal vztrajno raste. Zakaj je temu tako, sploh ni presenečenje. Njen kanal je tako raznolik, da vsak najde nekaj kar mu je všeč. ‘’Moje bistvo je, da ni bistva. Da ni rdeče niti. Da sem to enostavno jaz, da snemam, kar si želim in kar me veseli,’’ nam o rdeči niti kanala pove Kaya. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avanture iz mojega filma še zdaleč ni konec... ne, žal to ni napoved 2. dela (@idesidem ekipa, get on it), pač pa le obvestilo, DA JE NAŠ FILM NA @hbo.adria! 😍 Ja. Na HBO GO si lahko ogledaš naš film kadarkoli, kjerkoli, kolikokrat koli hočeš. Moja mama ga je pogledala že 15x, odkar so ga dali na platformo, do katere lahko dostopaš z računalnika, telefona, televizije, Apple TV, itd itd... . Storitev lahko uporabljaš 7 dni BREZPLAČNO, zato izkoristi priložnost in si končno poglej našo avanturo iz Velenja do Istanbula! ❤️ . Film si lahko ogledaš seveda tudi s podnapisi, na HBO GO pa lahko najdeš kar preko 6000 ur hit serij in filmov, da ti ne bo nikoli dolgčas! ✊🏻 . Glede fotke... z največjim veseljem bi spet šla na takšno avanturo, tudi, če spet ne bi nič spala 😭 . #hbogo #mojhbogo #hbogohr #idesidem #gresgrem #film #celje #slovenija #velenje #travel #travelphotography

A post shared by Kaja Kočevar (@kaya.solo) on

Z večjo izpostavljenostjo pa pogosto pride tudi do spoznanja bolj negative strani slave. Z neprijetnimi komentarji in dogodki se srečuje tudi ona. Na začetku se tega ni bala, saj na manjših kanalih, negativni komentarji niso tako pogosti. ‘’Sovražni komentarji se začnejo šele kasneje, ko ti začnejo ljudje zavidat,’’ nadaljuje. Prizna tudi, da je pri branju komentarjev precej eksplozivna. ‘’Ko prejmem tak komentar, sem še danes jezna na ves svet, kar je definitivno narobe in se vedno trudim ignorirati,’’ razloži. Kaya poudari, da se ji zdi razkrivanje negativnih plati družbenih omrežji pomembno za bodoče influencerje. ‘’Predvsem ko pride do resničnih groznih situacij, se mi zdi, da ne smem biti tiho, saj so vseeno resnično življenje in bodoči "influencerji" se morajo zavedati, da vsaka služba pride z negativnimi stvarmi.’’ Kaya še doda, da z večjo izpostavljenostjo pač pride več ‘hejterjev’. ‘’Ljudje, ki so jezni sami nase, ker se tega niso spomnili sami, tako jim rečem jaz. Dobro staro ljubosumje’’.

Pred kratkim je Kaya s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo z izsiljevanjem. ‘’Moja prva reakcija je bilo presenečenje. Ni me bilo strah, ker vem, da sem dobro "zavarovana". Pove nam, da je po objavi prispevka v medijih dobila zasledovalca, ki ji je sledil v službo, domov, povsod. Za pomoč se je obrnila na starše, ki so poskrbeli, da se ji taka neprijetna izkušnja ne bi nikoli več ponovila. Kaya nam zaupa, da bo tudi to zgodbo delila s svojimi sledilci. 

Želiš tudi ti pokazati svoj talent? Pridruži se nam na Joonglaa Star šovu in se poteguj za nagrade v vrednosti več kot 15.000 €! Pod vodstvom treh slavnih mentorjev bomo izbrali novega top slovenskega Youtuberja! Hitro se prijavi na joonglaa.si, prijave so odprte do 7.8.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • bendover 12:14 03.avgust 2020.

    ko su ovi ljudi?

  • munja 10:52 03.avgust 2020.

    Spet ena "znana slovenka", ki ni nikomur znana!!