Magazin > Joonglaa
6722 ogledov

Naš znani parček: Ko boste slišali njuno zgodbo, boste začeli verjeti v usodo

kaya solo joonglaa
Tako sta se spoznala Kaya Solo in Tomaž Bizjak.

kaya solo | Avtor: joonglaa joonglaa
Spletna vplivnica in zmagovalka šova Joonglaa Star, Kaya Solo, je razkrila, kako je spoznala svojega partnerja Tomaža Bizjaka, ki je zaslovel v šovu Ljubezen po domače.

Na koncu mu je ravno ta šov prinesel srečo. 

Kaya in njena prijateljica Ana sta skupaj preživeli večer. Kaya si je želela ogledati film, Ana pa je vztrajala, da si pogledata vsaj en del šova Ljubezen po domače. Takrat je lepotička prvič uzrla svojega bodočega partnerja. "Ne bom rekla, da je bila ljubezen na prvi pogled,“ pravi Kaya, a Tomaž je pritegnil njeno pozornost. Dekleti sta ugotovili, da Bizjak Kayi sledi na Instagramu, zato sta mu pisali. In pogovor je stekel – a Tomaž se ni pogovarjal s Kayo, temveč Ano in ta je svoje delo opravila več kot odlično, saj je bil Tomaž takoj očaran.

Nato je sledilo še eno usodno naključje. Oba sta bila na isti dan povabljena v kino v Ljubljano. Tam sta se prvič srečala. "Bil mi je čeden, ampak prvi komentar, ki sem ga dala Ani, je bil: O moj bog, on je zelo majhen.“

Kje je potekal njun prvi zmenek in kdaj sta se prvič poljubila, pa si poglej v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.