Magazin > Joonglaa
2143 ogledov

Naša zvezda: "V meni je vrelo ..."

IG: Nuša Caf
Nuša Caf, tekmovalka šova Joonglaa star, ki zastopa belo barvo Coolfotrove ekipe o tem, kako je življenje obrnila sebi v prid.

Za večino glasbenikov je pot do prepoznavnosti trnova in nič drugače ni bilo pri energični Štajerki. Brez kritik namreč ne gre, a kot pravi sama, ”samo ti živiš svoje življenje in samo ti odločaš po kateri poti greš do cilja.”

Sama na začetku ni verjela vase, kar ji je povzročalo veliko tegob: ”Ko sem bila še majhna, sem si vedno želela peti in nastopati, kar sem tudi počela. Tukaj pa je nastopila moja prva preizkušnja, ali bom vztrajala kljub kritikam ali ne. Takrat sem za nekaj let svoje sanje pustila na strani in se prepričala, da pač v tem življenju ne bom pevka. Posvečala sem se šoli in bila sem trdno prepričana, da bom delala v kakšni državni službi, pela pa bom že doma na skrivaj. To so bila leta ko sem se poskušala odrezati od mojih želja. Ni bilo lahko in bolelo me je prepričanje, da ne bom nikoli mogla stati na velikem odru,” se turobnih dni spominja Nuša.

A kmalu je ugotovila, da je vse odvisno od nje same: ”V meni je vrelo in nisem se hotela sprijazniti s tem. Potem pa sem ugotovila, da si sama ustvarjam svoje življenje in da jaz ustvarjam svojo resnico,” nam zaupa. ”Od trenutka, ko sem začela verjeti vase in si upala sanjati, so se začeli dogajati čudeži,” še doda. Poglobila se je vase, se začela ukvarjati sama s sabo in spoznala, ”da nič ni bolj pomembno od moje sreče in miru v duši”.

Sedaj je začela ustvarjati to kar čuti, da ji je namenjeno in se več ne ozira na mnenje drugih, saj je prišla do spoznanja, da ji nihče nič ne more, če sama tega ne dovoli. ”Sedaj se sprehajam po ulici in si pojem na glas, ker mi je fajn, in ker se ob tem počutim živa in to je zame vse, kar šteje,” svoje trenutno počutje komentira tekmovalka CF ekipe. Pred kratkim je združila moči tudi s sotekmovalcem na šovu, Borom Zagoričnikom, s katerim sta izdala spodnjo pesem:

Zaupa nam še, da je še kar nekaj stvari, za katere si želi, da bi bile drugačne, ampak je mnenja, da se vsaka stvar zgodi z razlogom. ”Imejmo se radi, širimo ljubezen. Vse, kar ni ljubezen, ni pomembno, gremo naprej. Delajmo in bodimo to, kar pričakujemo od drugih. Primimo se končno za roke in vse bo lažje. Cenimo naš dom in bodimo hvaležni, da lahko doživimo to izkušnjo na Zemlji, ker smo samo kapljica v morje proti vsemu obstoju. Enako privlači enako, mi se pa odločimo ali bo to dobro ali slabo,” zaključi.

Kaj pa si vi mislite o Nuši? Če vas zanima, kaj je ušpičila v zadnji epizodi, spremljajte Joonglin Youtube kanal!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.