Magazin > Joonglaa
1273 ogledov

Neverjetno: Toliko zaslužijo YouTuberji

Anastasia Radzinskaya Youtube
Največji zaslužkar je otrok!

Revija Forbes je preverila, kateri YouTube zvezdniki so lani v žep pospravili največ denarja. Presenečeni boste … Med prvimi petimi sta namreč dva otroka, mlajša od 10 let. 

Najbolj popularen YouTube kanal pri nas, Joonglaa, in spletna stran Žurnal24.si za vse, ki bi si želeli uspeti na YouTubu pripravlja posebno presenečenje – edinstveno priložnost, ki te bo izstrelila med zvezde. Več o tem bo znanega 6. julija! 

5. mesto: Jeffree Star - 17 milijonov dolarjev

star | Avtor: youtube youtube

Jeffree Star je umetnik ličenja, ki je kariero začel na MySpacu, sedaj pa je uspešen podjetnik z lastno linijo ličil. O njem je YouTuberka Shane Dawson posnela dokumentarno serijo, ki je imela devet delov.

4. mesto:  Rhett in Link - 17.5 milijona dolarjev

Rhett in Link | Avtor: YouTube YouTube

Dvojica, ki spada med prve prave zvezde YouTuba, vodi pogovorno oddajo "Good Mythical Morning“, v kateri poskušata bizarne kombinacije živil. Rhett in Link vodita kar štiri kanale na tem omrežju, lani sta za deset milijonov dolarjev prevzela Smosh.

3. mesto: Anastasia Radzinskaya -18 milijonov dolarjev

Anastasia Radzinskaya | Avtor: Youtube Youtube

Petletnica iz Rusije ima cerebralno paralizo. Zdravniki so se bali, da nikoli ne bo spregovorila, a strah je bil odveč. Dekletce je sedaj obraz kanala Like Nastya Vlog, ki ima več kot 56 milijonov sledilcev. Večina posnetkov dekletce prikazuje med igro. Anastasia sedaj sodeluje z živilskimi podjetji in podjetji, ki izdelujejo igrače.

2. mesto: Dude Perfect - 20 milijonov dolarjev
Skupina petih moških je zaslovela s tem, da je "rutinska opravila spremenila v zapletene manevre“. Isto vsoto so zaslužili že leto prej.

1. mesto: Ryan Kaji - 26 milijonov

Ryan Kaji | Avtor: Youtube Youtube

Osemletnik je prvo mesto zasedel že leto prej. Njegov kanal spremlja več kot 25 milijonov ljudi, zbral pa je že več kot 34 milijard ogledov. Enega od njegovih videov si je ogledalo skoraj 1,9 milijarde ljudi. Ryan sicer ocenjuje igrače. Sedaj ima celo svojo linijo oblačil in igrač ter oddajo na  Nickelodeonu in pogodbo s televizijskim kanalom Hulu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.