Magazin > Joonglaa
20318 ogledov

Nika Zorjan pokazala sporočilo od Roka Piletiča, bo sprožilo nove govorice?

Nika Zorjan Insta Instagram
Kaj v telefonu skriva Nika Zorjan?

Tokrat je kanal Joonglaa pobrskal po telefonu pevke Nike Zorjan, ki jim je med drugim pokazala zadnji zvočni posnetek in tudi zadnje sporočilo, ki ga je dobila od Roka Piletiča. Bodo njegove besede sprožile nove govorice? Že večkrat se je namigovalo, da sta si pevca zelo naklonjena …

Poslušaj, kako je Nika tokrat razložila Rokovo simpatično sporočilo.

Ne zamudite šova, v katerem iščejo novo rap zvezdo 
Če ste ljubitelj šovov in radi spremljate prve korake bodočih zvezd, potem ne spreglejte šova Rap School, kjer naši Hrvaški kolegi iz ekipe Joomboos iščejo novo rap zvezdo. Žirija, ki jo sestavljajo znani hrvaški pevski izvajalci - Hiljson Mandela, Stoka in Fil Tilen imajo zares težko nalogo, saj so kandidati, ki se potegujejo za novo rap zvezdo, zares kreativni, besedila pa avtorska in urejena z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah republike Hrvaške. V glasbi so možne različne situacije uveljavljanja avtorskih pravic. Od tega, da vse pravice pripadajo eni osebi, ki je pesem napisala, izvedla in posnela, pa tudi, da obstaja več oseb, ki so avtorji besedila in glasbe, izvajalec, ki ni avtor, in poseben diskograf, ki je izvedel snemanje.

 



Šov, ki je z več kot milijon in pol ogledi na Hrvaškem in v širši regiji med mladimi doživel odličen odziv, je tik pred finalom. Od 18 izbrancev, ki so vstopili v šov, pa se za laskavi naslov zmagovalca potegujejo trije finalisti. Kdo bo zmagovalec, bo znano v četrtek, 23. decembra ob 18h na youtube kanalu Joomboos.

eu | Avtor:

Komentarjev 3
  • Ender3 18:17 21.december 2021.

    Portal, nehajte s temi prispevki, trače objavlja rumeni tisk razen, če želite biti del njih.