Magazin > Joonglaa
1215 ogledov

Nov trend na TikToku povzroča zmedo

Na spletni platformi TikTok se je pojavil nov izziv, ki se imenuje ”Sleci me”, ki pa je med uporabniki povzročil veliko zmedo. Bi vi ugotovili, kaj se pričakuje od vas?

Nov dan, nov izziv na spletni platformi TikTok. Zdi se, da ustvarjalci vsebin vsak dan ustvarijo nov izziv, ki se nato s svetlobno hitrostjo razširi med ostale uporabnike, ki ga nato posnemajo. 

Tokrat je v ospredju izziv, kjer oseba pride do partnerja in brez besed dvigne roke nad glavo. Cilj izziva je, da ji partner sleče majico oziroma pulover, ki ga ima oseba oblečenega. Ker pa navodilo ni jasno podano, prihaja do velike zmede in smešnih situacij, saj partnerji preprosto ne vedo, kaj se od njih pričakuje.

@nickychampa

He didn’t get it either 😂🖤 @itspierreboo

♬ comedy music - various artists

V izzivu “Sleci me” je sodeloval tudi znani TikTok parček - Pierre Boo in Nick Champa. Nick je tako prišel do Pierra in brez besed dvignil roke v zrak, Pierru pa se ni sanjalo, kaj za vraga sedaj Nicky pričakuje od njega. V simpatičnem posnetku, ki ga je par objavil na TikToku, vidimo zmedenega Pierra, ki Nicka žgečka, objema, se z njim noska po eskimsko, skratka vse drugo, razen pričakovanega slačenja zgornjega dela oblačil. Ker Pierre vso svojo pozornost usmeri v partnerja, pa nihče od njiju ne opazi, da jima je na štedilniku zagorelo, zato hitro prekineta snemanje.

Kakšen pa bi bil vaš prvi odziv, če bi partner do vas prišel z dvignjenimi rokami? V spodnjem videu si oglejte zabavne reakcije zmedenih ljudi, ki sodelujejo v novem izzivu!

Označi prijatelja, s katerim bi naredil ta izziv! 😂

Objavil/a Joonglaa dne Sreda, 02. december 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.