Magazin > Joonglaa
1485 ogledov

Pet najbolj ogledanih videov na kanalu Joonglaa

nika zorjan joonglaa
Najbolj zabaven slovenski YouTube kanal, Joonglaa, pomaga marsikomu lažje preživeti čas v samoizolaciji. Za tiste, ki ga želite spremljati, pa ne veste kje začeti, smo pripravili seznam petih najbolj ogledanih videov na kanalu.

1. Hrvaščina proti slovenščini

Dvoboj med Ulo Ložar in Niko Pavičić. Katera pozna več besed v drugem jeziku? Slovenščina in hrvaščina sta si zelo podobna jezika, a se mlajše generacije vedno raje sporazumevajo med sabo kar v angleščini. Ula in Nika bosta v videu ugotovili kako podobna sta si jezika v resnici.

2. Jan in Tilen Klobasa odgovorita na 24 vprašanj

Zmagovalca šova Kmetija sta za Joongloo odgovorila na 24 vprašanj. Brez dlake na jeziku sta povedala, kateri od njiju ima več sreče pri dekletih, kdaj sta se nazadnje zamenjala in še mnogo drugega.

3. Spremeni pesem, da se konča z #ostanidoma

Za ozaveščanje o resnosti epidemije COVID-19 in nujnosti zajezitve širjenja so slovenski in hrvaški pevci zapeli prav posebne priredbe svojih pesmi. Pri vseh so namreč spremenili besedilo tako, da se končajo z besedami ostani doma.

4. Ula Ložar gre na zmenek na slepo

Ula Ložar je s fanti iz skupine BQL in Polkaholiki šla na zmenek na slepo. Fantje so ji ponujali marsikaj, izbrala pa je le enega.

5. Izziv: Kdor reče »fuj« izgubi

Alya in Nika Zorjan sta postavljeni pred nemogoč izziv. Pogledati morata grozljive in nagnusne videe in pri tem ne smeta reči wow ali fuj. Jima je uspelo?

Vse te in še več videov si lahko ogledate na YouTube kanalu Joonglaa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.