Magazin > Joonglaa
16410 ogledov

Pevka Alya bo skrbela za dvojčka

Joongla
Joonglaa Star šov je v polnem pogonu. Izšla je namreč prva epizoda omenjenega šova, kjer so si naši mentorji izbrali po 4 kandidate za svojo ekipo. A-team, kakor se imenuje Alyina ekipa, je po sestavi zelo pestra, saj je imela Alya pri izbiri svojih kandidatov visoka merila. ‘’Predvsem, da bodo izvirni in da bodo nekaj posebnega,’’ je svoje kriterije izbire pojasnila pevka. Poglejte, kateri so našo žirantko najbolj prepričali in si nadeli rdečo majico!

Prva članica Alyinega A-teama je Ema Jagrič, ki je Alyo močno navdušila, saj je ob ogledu njene prijave skorajda zavpila: ‘’Ta kandidatka je moja!’’ Alyo je pevka prepričala s svojim petjem in simpatičnostjo. Ema je pred kratkim izdala tudi svojo pesem ‘’Moja obala’’, za katero je posnela tudi videospot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prihaja nekaj novega🔜🏖...PETEK 12.6. na mojem yt kanalu🤩❤️ ‼️SAVE THE DATE‼️ #newsong #mojaobala #coomingsoon #summer #savethedate #fresh

A post shared by Ema Jagrič (@ema.jagric) on

Ker je Alya iskala posebnost, ni bilo dvoma, da bo za svojo ekipo izbrala nekaj posebnega. V njeni ekipi si bosta namreč konkurirala kar brata dvojčka - Klemen in David Jevšnik. Klemen se ukvarja predvsem s snemanjem smešnih videov, ki jih pod psevdonimom kanai.boy objavlja na svoj YouTube kanal in TikTok. Z njegovimi posnetki pa se lahko med mlajšo generacijo poistoveti marsikdo, ali ste med njimi tudi vi, presodite sami.

@kanai.boy

Po resnični zgodbi😅 Kaj pa ti narediš k srečaš profesorco? 😁 ##slovenija ##slovenia ##tiktokslovenia

♬ original sound - kanai.boy

Njegov dvojček David, katerega zaznamujejo odštekano modri lasje, prav tako snema unikatne TikToke, predvsem s svojo punco. Kateri med njima je po vašem mnenju bolj smešen in ima več možnosti za zmago?

@deva.nitai

PART 3 😏😎❤️ Napisi v komentar: Katero Pesem naj naredim naslednje? 🔥🔥 ##tiktokslovenia ##ljubljana ##fyp

♬ original sound - deva.nitai

Nazadnje pa rdečo ekipo sestavljata še simpatična primorca - Jaka Komel in Martin Čadež, ki sta prišla v paketu. Po duši športnika, sta celotno žirijo prepričala s svojo izvirno šalo, ki je vse žirante pahnila v krohot. Kaj je žirijo tako nasmejalo si lahko ogledate v prvi epizodi šova Joonglaa Star, ki kraljuje na YouTube kanalu. 

Ekipo Joonglee je A-team prepričala, kateri kandidat Alyine ekipe pa ima po vašem mnenju največ možnosti za zmago?

  


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.