Magazin > Joonglaa
1849 ogledov

Poskočni Dejan razkril zakulisje novega šova

Dejan Krajnc oziroma bolje poznan pod imenom Poskočni Dejan, voditelj šova Joonglaa Star, se je preizkusil v vloganju in pokazal, kaj se dogaja v zakulisju tega priljubljenega šova… Kako se je odrezal?

Kot da delo voditelja tega priljubljenega šova ni dovolj naporno, se je Poskočni Dejan odločil še za en podvig - snemanje vloga, kjer vam razkrije, kako snemanje šova Joonglaa Star poteka v resnici.

Poskočni Dejan | Avtor:
Kako se je pri tem odrezal, boste ocenili sami, a dejstvo je, da je imel naš voditelj ogromno prednost. Vlog je namreč snemal med samimi specialisti za vloganje - Joonglaa Star zvezdami, med katerimi je tudi Kaya Solo, ki si je s svojim vloganjem pridobila že kar spodobno publiko, saj ji sledi že čez sedemdeset tisoč ljudi. Dejanu je tako lahko dala zlati nasvet, kako posneti dober vlog: “Predstaviš se in potem pokažeš nekaj zanimivega… Potem pa rečeš: lajkajte, subscribajte se pa komentirajte kej. Čauuu!” 

Čeprav se na prvi pogled zdi, da bo potrebno še kar nekaj vaje za dober vlog, pa ima Dejan Krajnc dva skrita aduta, katera nedvomno obvlada. To sta veselje do glasbe, športa in umetnosti, predvsem pa delo z otroki.

Poskočni Dejan | Avtor:

Za najmlajše je tako pripravil projekt Mali Umetnik, ki bo potekal v Mariboru in Laškem in kjer bodo lahko otroci preko glasbe, plesa, športa, likovne vzgoje in igre zakorakali v svet, kot pravi umetniki.

Poskočni Dejan | Avtor:
Za vse željne glasbenega udejstvovanja pa ima v rokavu Šolo klarineta, ki je namenjena prav vsem, ne glede na starost in predznanje in bo potekala v Laškem, Mariboru, Bohinju in Ljubljani. ”Važna je le volja,” pravi ta simpatični glasbenik.

Poskočni Dejan | Avtor:

 

Komentarjev 1
  • leonardo 14:12 16.september 2020.

    On bi bil dober samo za pleskanje kakšne otroške sobe s svojim pemzlom!