Magazin > Joonglaa
1332 ogledov

Presenečeni boste, kaj bi bodoče slovenske zvezde naredile s 15.000 evri

joonglaa
Nore zabave, potovanje s prijatelji, kolo, avto? Če mislite, da mladi ob omembi 15.000 evrov najprej pomislijo na to, se motite. Naše bodoče Joonglaa Star zvezde smo vprašali, kako bi vnovčili glavno nagrado. Presenečeni boste.

Mlade, ki se prijavljajo na največji šov talentov v regiji - JOONGLAA STAR - smo vprašali, kaj bi naredili s 15.000 evri, ki jih bo osvojil zmagovalec Joonglaa natečaja. Odgovori so nas presenetili. Vsi razmišljajo zelo podjetno. Več v videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaj še čakaš? Prijavi se tudi ti, postani nova zvezda in osvoji nore nagrade! 🎬‼️ #joonglaastar #pustipecat #postanizvezda #prijavise

A post shared by Joonglaa (@joonglaa) on


Če tudi tebe mika svet zabave, če si star ali stara več kot 15 let, če uživaš pred kamero in želiš postati youtuber ali influencer, imaš še čas, da se prijaviš. 

Prijave potekajo do 7.8., vse informacije pa dobiš na Joonglaa.si.

Zmagovalca poleg slave čaka tudi 15.000 evrov vredna POGODBA za sodelovanje s kanalom Joonglaa, ki sodeluje z enim od največjih medijskih portalov pri nas, ZURNALA24.SI, ki te bo prav tako podprl pri tvoji zvezdniški karieri. Poleg tega pa dobiš tudi video opremo in nov mobilni telefon Huawei P40 Pro!

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.