Magazin > Joonglaa
1033 ogledov

‘’Punce, ki so mi všeč, ne padajo na popularnost’’

Drill Instagram @drillito
Andrej Bučar, bolje poznan pod umetniškima imenoma Drill oziroma Bolani Doktor, je eden uspešnejših in vidnejših slovenskih raperjev na sceni, ki glasbo ustvarja že skoraj dvajset let. Zaupal nam je, kakšne težave ima z dekleti in s katero slovensko zvezdnico si želi sodelovati...

Si želiš tudi ti postati zvezda? Na sceni je nov šov JOONGLAA STAR, kjer lahko dokažeš svoj talent! Misliš, da imaš potrebno za zmago? Hitro se prijavi na joonglaa.si , pusti svoj pečat in osvoji glavno nagrado v vrednosti 15.000 €! Prijave potekajo do 7. 8. 2020. Spodaj pa si preberi še, kaj si Drill misli o Joongli.

‘’Vsako ponujeno priložnost je treba izkoristiti!’’

Svoje glasbeno udejstvovanje je začel, ko različne socialne platforme in omrežja še niso bile tako poznane, kot so danes. Prav zato je mnenja, da je Joonglaa Star odlična priložnost za vse začetnike, ki se podajajo v vode zabavne industrije: ‘’Joongla Star Show ima odlično platformo za vse nadobudne glasbenike, saj je inovativna in v stiku s časom, tako da mlade lahko pripravi na realno glasbeno industrijo. Mislim, da so socialna omrežja in platforme, kot je recimo Youtube, v današnjem času izjemen pripomoček k promociji in distribuciji glasbe, poleg tega je ta medij tudi mladini trenutno najbližji.’’

Da je pot do zvezd včasih naporna, tudi sam dobro ve. Prepreke in tegobe v svoji glasbeni karieri deli z javnostjo v svojih tekstih, ki jih piše sam. Tako je v zadnjem studijskem albumu Ribolov z dinamitom v pesmi Govori zase med drugim zapisal: ‘’Nič ni slučajno; kjer je volja, trud in predanost, tam je način, to je znano.’’ To tudi sam vsakodnevno dokazuje. Meni namreč, da so Joongla Star in podobni projekti odlična odskočna deska, zato mladim nadobudnim glasbenikom in glasbenicam, ki so šele na začetku svoje poti svetuje: ‘’Vsako ponujeno priložnost za dokazovanje svojega talenta je potrebno izkoristiti! Le tako lahko izstopaš in dokažeš, da si tega želiš bolj kot ostali’’.

 

Najboljša pevka pri nas je...

Zaupal nam je tudi, da je njegova glasbena kariera pri dekletih, ki so mu všeč, včasih dvorezni meč. Zaradi svoje prepoznavnosti pri puncah uživa veliko pozornosti, sam to pripisuje temu, da so dekletom všeč samozavestni in ambiciozni moški. Včasih pa ima prepoznavnost in priljubljenost tudi svoje slabosti: ‘’Punce, ki so mi všeč, ne padajo na popularnost, zato je to včasih bolj ovira kot prednost,’’ v smehu doda Izolan. 

Vseeno pa ima še eno željo, ki zaenkrat ostaja neizpolnjena. Zelo si namreč želi sodelovati s pevko Senido, bolj znano pod umetniškim imenom Senidah.‘’Z njo bi mi bilo res v čast sodelovati, ker jo občudujem in spoštujem kot glasbenico in menim, da je najboljša pevka pri nas.’’

 

Več o tem, kakšne načrte ima Drill v bližnji prihodnosti je Bolani Doktor zaupal ekipi Joongle, zato pozorno spremljajte Joonglin Youtube kanal!


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.